Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

díky stopáži a velmi dobře obsazenému dabingu loupež nestihne nudit,nicméně jinak jde pouze o lacinější kopii 8 let starého Za plotem.Co víc,ani animace není na dnešní dobu nikterak převratná (zároveň ani není vyloženě špatná) a f´´orky míří hlavně na děti ve stylu někdo někam spadne,dostane ránu,spadne mu něco na hlavu.Viděl už se spoustu horších,ale tohle víc jak průměr není...50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezké no, heist snímek v hlavní roli se zvířátky, která jsou většinou dobrá, a s takovými, která jsou někdy zlá. Sice je sem tam nějaký známý hlas, ale k čemu to je, když ten příběh je tak příšerně nudný a předvídatelný. Není tam nic, co by mělo diváka zaujmout. Je to pořád jen to, že něco není správně, ale hrdina, který není hrdinou, to napraví. A všechno skončí krásně růžově. Že bych měl depresi? ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jak ukázal tento případ, tak není zase tak snadné natočit dobře fungující animák. Jen občasná roztomilost zvířátek prostě někdy nestačí. Příběhově nelogická pitomost a kdo očekává solidně naplánovanou loupež bude mu muset stačit chaotická nepřipravená akce založená zcela na náhodě. 35% ani nevím pořádně vlastně za co. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Podzim v tomto animáku byl krásně barevný. Miluju, když se listí barví doruda. Tady se mi to moc líbilo. Jediný originální nápad, se kterým tenhle příběh přišel je, že hlavní prim tu hrají veverky. Jinak tu všechno jede podle dobře známé šablony a ničím novým nebo dokonce překvapivým nevybočuje. Malým dětem se to bude určitě líbit. Ti větší budou občas skřípat zuby. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama