Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit, že koukám na dva různé filmy. První půlka filmu ještě docela šla, ale ta druhá už moc ne. Ta krev se podle mě do děje vůbec nehodila. Některý scény byly hodně špatně zahraný ... A role Katherine se mi vůbec nelíbila a docela mě zklamala. Z původních 60% moje hodnocení spadlo až na 20%. Škoda peněz točit takový filmy ... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jako říkám, že do doby než se ve filmu začalo mluvit o těhotenství a přišlo na vydírání, docela jsem se bavil. Mohlo to být tak 20 minut? Půl hodinky? No nevím přesně, ale vím jistě, že dlouho to netrvalo. Jediné co vidím jako pozitivum je, že nemám doma takovou "supr" manželku jako Don, jinak bych to musel zřejmě na chloupek stejně vyřešit... Slabota za 50% ()

Reklama

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o zcela průměrnou a svým způsobem kriminální zabijáckou komedii,která není žádným kultem ani u mně,ovšem zastávám názor,že tak nekoukatelné jako podprůměr to zase není. Samozřejmě záleží hlavně na vkusu a na filmových precedencích,které určitý divák má. Je to jako ukaždého dalšího filmu před tímhle i po něm,někomu se to zalíbí,někomu se to nezalíbí. Já dohlédnout film do konce jsem mohl bez všech předsudků,případného despektu a dalšího negativního vnímání,které mívám u některých snímků s červeným hodnocením,i když ne u všeh. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Co na to říct, když sprostá být nemůžu... Je tak nějak zvykem, že i vrazi se točej, tak nějak snesitelní, něco dobrýho na nich je, pokud nejsou rovnou nej postavou. No a pak jsou postavy jako ta fuchtle Mona, na které je pozitivní jen to, že ji hraje lady Heigl a jde na ní tím pádem koukat. Baba, kterou být chlapem zabiju v prvních pěti minutách. Ta jedna hvězda je za Katherine a to se ještě hvězda drží zuby nehty, protože Jordanu Dumpster nemůžu vystát od prvního dílu Fast and furious. Bez Kate by to byl odpad všech odpadů. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Jak tohle shrnout. Jestli tohle měla být komedie tak jsem měl asi špatnou náladu, jelikož jsem se za za celých 98 minut ani jednou nezasmál. Ano občas jsem se usmál, ale spíš tomu jak přihlouplé to je. Výhodou je, že Patrick a Katherine zahráli své role tak dokonale, že jsem jim vcelku vše věřil. Bohužel děj je tak absurdní a děravý, že zastínil i to nejlepší co ve filmu je. Na toto asi velmi brzy zapomenu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno