Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

VOD (1)

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

co udelate, kdyz zjistite, ze vas manzel podvadi s jeho mladsi kolegyni? rozvedete se? nee.. uriznete mu penis? moznaa.. zabijete jeho milenku? anoo! — manzel podpantoflak a manzelka psychopatka me fakt bavili; napad originalni a posledni vrazda potesila (svine si to zaslouzila). — nelibil se mi konec a obcasne trapne vtipy (rok 2015 byl rok spatnych vtipu, takze se ani nedivim, ze ten humor stal za hovno). || ❝𝐍𝐨𝐰, 𝐠𝐫𝐚𝐛 𝐚 𝐬𝐡𝐨𝐯𝐞𝐥. 𝐖𝐞 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐟𝐞𝐫𝐭𝐢𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐠𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐡𝐨𝐨𝐤𝐞𝐫.❞ 🏡🔨 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímeček jsem si v experimentální výzvě nechal úplně na závěr, protože dle popisu na mě nikterak vábně nezapůsobil a zdejší hodnocení mě těžce odrazovalo. Po přečtení komentářů většiny hanících diváků jsem pochopil, že se povětšinou jedná o televizní diváky, kteří stále ještě nedošli k prozření, že sledovat nové filmy v českém dabingu, je totální píčovina. Před zhlédnutím jsem pranic od snímku neočekával a byl jsem připraven na utrpení nejhrubšího zrna. Ukázalo se, že obavy nebyly absolutně na místě. Nejenže jsem netrpěl, dokonce jsem si valnou část stopáže náležitě užil. Upřímný snímeček ze života pojednávající o tom, že stane-li se muž své ženě nevěrný se solidně vypadající pseudo nymfomankou, tak je to vždycky vina jeho ženy. Velmi mě zaskočily solidní herecké výkony ústředního dua. Patrick Wilson byl dokonalý podpantoflák a Katherine Heigl prvotřídní psychopat. Příběh obsahoval hned několik příjemných dějových zvratů, dokázal si neustále držet moji pozornost a v napětí očekávat, copak se přihodí v následujících okamžicích. Dokonce mi několikrát rozhýbal bránici. Do mého výsledného hodnocení se zřejmě měrou vrchovatou zapsalo kosmické překonání mých nulových očekávání, ale stejně si ty ošklivější 4 kousky nedovedu odpustit. Viděno v rámci 5hvězdičkové výzvy. Film mi vybrala uživatelka harfuska. ()

Reklama

Dreamer 

všechny recenze uživatele

SPOILER - vsetky momenty su absolutne nelogicke, ved tie vyhrazky boli podmienene tym, ze to vyzradi manzelke ak nezaplati, no ona to uz vedela, dalsie chovanie postav je taktiez uplne nelogicke, este viac ako v C-ckovych hororoch, tam su aspon postavy v casovej tiesni a tym sa to da nejak ospravedlnit, tam je aspon nejaka atmosfera, napatie, tu nebolo nic z toho, ani horor, ani drama, ani komedia, 20%. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Černá krimi komedie o rodince, která si plní svůj "americký sen". Manželství Dona a Mony plyne v zaběhlých kolejích, předem vytýčených Monou. To vše až do chvíle, kdy Don začne zcela nevyhnutelně a každodenně ojíždět svou mladou a chtivou prodavačku. Po nutném přiznání se doma zjistíme, kdo je vlastně Mona. Přímý potomek jedné ze Zoufalých manželek a Dextera. Proběhne nutná čístka, při které se dostane do mrazáku i sousedův pes. Po prohlídce nočního stolku manželky se konečně vzmuží i Don a navždy přelstí svou neomylnou polovičku. poznámka 1: - pracovní obleček Mony při porcování milenky byl celkem sympatický. poznámka 2: - ty tři zvuku v začátku závěrečných titulků mě docela naštvaly ... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mi to rozhodně nepřijde. Ani jednou jsem se nezasmála, ale musím uznat, že Katherine Heigl ta role opravdu seděla. Už na začátku jsem si říkala, že s ní nebude něco v pořádku, ale že půjde až takhle přes mrtvoly, když jí manžel svou nevěrou naruší její naplánovaný život, to bych nečekala. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama