foto

A. J. Buckley

  • nar. 9.2.1978 (39 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hodný dinosaurus
Všude dobře, doma peklo
2012 Zombie Hamlet
2011 Proroctví zkázy (TV film)
2010 Skateland
Vánoční zásilka
2007 Box, The
Kráčející skála 2: Odplata
Poslední hřích
2006 Happy Feet
Jimmy and Judy
Strašák jménem manželství
2005 Netvor z pouště (TV film)
2004 Pokoj vášně
V rukách nepřítele
2003 Timecop 2
Varování
2002 Modré auto
Nebezpečná přání
Nightstalker
Scream at the Sound of the Beep
100 žhavých tygřic
2001 Extreme Days
Hladová noc
Motokros (TV film)
Murphy's Dozen (TV film)
XCU: Extreme Close Up
2000 Zkažená mládež
1999 Doživotní šance
Konvergence
Rychlý pruh
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Podezřelé chování
1994 The Disappearance of Vonnie (TV film)

TV seriály

2017 SEAL Team (TV seriál)
Borderlines (E07)
The Spinning Wheel (E06)
Collapse (E05)
další epizody (7)
2014 Murder in the First (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
2011 Talent: The Casting Call (TV seriál)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Scarlet (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stará vražda (S05E04)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Ghostfacers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace