foto

A. J. Buckley

  • nar. 9.2.1978 (40 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hodný dinosaurus
Všude dobře, doma peklo
2012 Zombie Hamlet
2011 Proroctví zkázy (TV film)
2010 Skateland
Vánoční zásilka
2007 Box, The
Kráčející skála 2: Odplata
Poslední hřích
2006 Happy Feet
Jimmy and Judy
Strašák jménem manželství
2005 Netvor z pouště (TV film)
2004 Pokoj vášně
V rukách nepřítele
2003 Timecop 2
Varování
2002 100 žhavých tygřic
Modré auto
Nebezpečná přání
Nightstalker
Scream at the Sound of the Beep
2001 Extreme Days
Hladová noc
Motokros (TV film)
Murphy's Dozen (TV film)
XCU: Extreme Close Up
2000 Zkažená mládež
1999 Doživotní šance
Konvergence
Rychlý pruh
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Podezřelé chování
1994 The Disappearance of Vonnie (TV film)

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 20 (S02E20)
další epizody (12)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S02E10)
Santa Muerte (S02E09)
Parallax (S02E08)
další epizody (23)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
The Exchange (S01E08)
Borderlines (S01E07)
další epizody (9)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Prisoner of Love (E09)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Hledání pravdy (S05E15)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
Seth and Apep (S09E15)
další epizody (7)
2012 Longmire (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Fit for Duty (S05E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
2011 Talent: The Casting Call (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (30)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Scared Stiff (S07E08)
další epizody (22)
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
2008 Scarlet (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (17)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (17)
Vincentův svět (TV seriál)
Potíže se sněhem (S04E10)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Výborně, paní Azraelová (S03E09)
Důsledky (S03E08)
Otevři a zavři (S03E06)
další epizody (12)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dobré karty, špatné karty (S02E08)
2004 Collector, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stará vražda (S05E04)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Ghostfacers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace