Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti se Jižní a Severní Korea dohodnou na vytvoření jednotné vlády. Na sjednocení se připravují posledních 7 let. Vztahy mezi demonstranty, kteří podporují sjednocení, a těmi, co mu odporují, se stávají více a více zuřivější. Nakonec skupina odporující sjednocení spáchá teroristický útok. Jako reakce na tento čin vzniká speciální policejní jednotka. (Miike)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Zbraně použité ve filmu byly AK-47, MP-5, raketomet M-72 LAW, pistole Glock 17, kulomet MG-42 a brokovnice SPAS-12. (K98)
  • Ve scéně, kdy Im Joong (Dong-won Gang) navštíví Lee Yoon (Hyo-Joo Han) v Namsam Seoul Tower kavárně, můžeme na sklech kavárny vidět vlajky států a jejich hlavní města. To v této kavárně symbolizuje kterými směry jsou. Im Joong v této scéně sedí směrem k Praze, což můžeme vidět díky české vlajce s jménem hlavního města nad ním. (UncleMorty)
  • Hodně fanoušků si původně myslelo, že Inrang je filmovým remakem slavného japonského filmu Džinró (1999). Skutečnost je však taková, že Inrang se odehrává v Koreji v blízké budoucnosti, kdežto Džinró se odehrává v Japonsku v minulosti. (UncleMorty)
  • Vzhled členů speciální jednotky je silně inspirován futuristickým vnímáním druhoválečného německého vojáka. Tuto inspiraci můžeme hlavně najít i v kultovní hře „Wolfenstein“. (UncleMorty)
  • Zbraně, které má speciální jednotka, jsou z větší části druhoválečné německé kulomety MG42. (UncleMorty)

Reklama

Reklama