Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Recenze (108)

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Na pomezí dvou světů stojí dvě věže, v jedné ti dobří, v druhé ti zlí a mezi nimi pár hrdinů přepravuje neuvěřitelný zdroj síly, reprodukčních schopností a energie. Tíha celého světa a pomyslná miska vah se může naklonit podle toho, zda uspěje pro všechny neznámý představitel jiného národa. V bitvě jde o to jedno...o cukr! Nebojte se, Frodo, Aragorn a Gandalf nezačali na stará kolena ujíždět na pardubickém perníku, i když hlavní linie a bitva o sladký zdroj LOTRa nápadně připomíná. To jen fantastický seriál Mrňouskové přešel po vzoru jiných do filmové podoby. Kromě titulní berušky a mravenců se fanoušci dočkají i dalších známých postaviček a budou slintat blahem. Jen je škoda, že se většinou jen mihnou, bylo by dobré je zakomponovat víc do děje, ať se děti baví víc, přece jen jsou Mrňouskové hlavně pro ně a natahování "bitevních" či "stýskajících" motivů ubírá na tempu a hlavně mladší při nich spíš natahují než se smějí. ()

lukas862 

všechny recenze uživatele

dal som 2 hviezdicky dovody: bud animak alebo film 2 v jedno to nenavidim bla. je to nemy film skoro ako dokumentarny videl som asi 12 minut potom som to preskakoval nedalo sa to skratka vydrzat dakujem viac krat fakt nie... ()

Dominique55 

všechny recenze uživatele

TV serial miluju, ale tohle bylo teda o nekolik stupnu niz...tesila jsem se zase na nejaky supr moudry, poucny, pravdivy, kvalitni a dobry scenky, ale zadny neprisly, takze pro me docela zklamani... ()

Trucker 

všechny recenze uživatele

Neustálé pískání šéfa mravenců je už po chvíli velice otravné a objevuje se od začátku do konce. Na to, jak málo se tam toho děje, to má tak asi dvojnásobnou stopáž, než by tomu slušela, takže je výsledkem nuda natahovaná zdlouhavými melodramatickými záběry. Navíc jsou v ději jasné nelogičnosti, jako například, že věci (včetně deky) ponechané v noci na dešti jsou hned ráno úplně suché, apod. ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Je opravdu veliký rozdíl sledovat mrňousky 5 minut nebo 88 minut. Hrozně jsem se nudila a mé děti se dívat po čtvrt hodině přestaly. Dvě hvězdičky dávám za kus odvedené práce, ale jinak zklamání. ()

terescz 

všechny recenze uživatele

miluju serial i tento film - skvělá hudba, tajuplný svět "mrňousků, přírodní scenérie, příběh. Za všechno dávám 5 hvězd. Na mě byl závěr filmu příliš akční, ale našemu tříletému se právě tohle líbilo, takže je to asi tak, jak to má být :) ()

Reklama

Reklama