Reklama

Reklama

The Hollow Point

  • USA The Man on Carrion Road (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

V městečku Los Reyes County v Arizoně se jako na jiných místech, která leží v blízkosti mexických hranic, pašují zbraně. Ken (David H. Stevens) jede právě za dealerem a čeká na svého parťáka Cliva (Nathan Stevens). Toho zastaví šerif Kilbaught zvaný Leland a provede u něj silniční kontrolu, která se trochu zvrtne a Clive je zastřelen. Je vyslán Wallace (Patrick Wilson), aby incident vyšetřil a nahradil šerifa. Při čekání dealer přepočítává peníze a hecuje Kena, že mu už moc času nezbývá, pokud se jeho kámoš neukáže. Ten nenechá nic náhodě a dealera okrade. Kartel vysílá čističe se seznamem lidí, kteří za to musí zaplatit. Začíná nelítostný souboj strážce pořádku se zabijákem. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek lze považovat za moderní western mířící převážně do hloubky dramatizace. Akce se to však samozřejmě nevyhýbá. Je jich tu dost a v rámci děje jsou vydařené. Děj je vkusně propracovaný, ale některé jednotlivé střípky k lepšímu pochopení si přeci jen divák musí poskládat sám. Jedná se o vcelku drsný příběh i když se tvůrci ani zde nevymanili různých podivností a klišé. Bez toho by to ale asi takto nevyznělo, takže určitá komiksovost v tomto případě není nijak na škodu. Snímek je krásně plynulý, nikde zbytečně dějově neuhýbá a nemá hluchých míst. Pokud se u toho tedy nebude moc přemýšlet proč tenhle neudělal toto a proč naopak tamto, zůstane biják, který ponechá příjemnou filmovou podívanou. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Uvodna scena slubovala velkolepou podivanou z prostredia mafie a paseractva, bohuzial jedina velkolepa scena z filmu. Hlavnemu serifovi hned na zaciatku odseknu macetou ruku a s takou ofacovanou beha do konca filmu ako zombie, osviezenim je vyborne zahrany zaporak John Leguizamo a takisto Ian McShane so svojou flaskou a Deserteagle. Nebyt tej odseknutej ruky mohlo to byt slusne ale mali ste uz colen porezany prst?Nedokaze s tou rukou nic robit a keby ju nemate nedokazete preskakovat ploty a dokonca zapasit so zabijakom v plnej sile,preto hviezda menej. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Zaplivaný americký městečko u mexických hranic, kde se pašují zbraně. V městečku je drsný šerif, který bere spravedlnost do vlastních rukou a mexický kartel si to nenechá líbit a vysílá zabijáká-čističe (Brutální Nikita) se seznamem lidí, kteří za to zaplatí, kdeže sem to jenom už viděl…(Tahle země není pro starý). Vypadá to na moderní western, jak se dnes říká, ale mě tam pořád chyběl ten tah na branku. Furt tomu chyběla ta závěrečná akce. Vlastně tam byla, ale mě neuspokojila. Mělo to skončit soubojem šerif versus padouch, jako v těch westernech… ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajn béčkový thrill od slušného režiséra Gallega, který mi však více sedí v hororovém kabátku. Plusem je cásting kde je sympaťák Patrick Wilson staréj alkáč Ian McShane a solidní záporák John Leguizamo. Občas příjemně brutální scéna a potěší i Western feel look, ale celkově všeho všudy průměrná podívaná v každém ohledu jak příběhově tak akčně. Na zhlédnutí však v pohodě. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uondana detektivka z vidlakova s nevyraznymi postavami a nulovou atmosferou. Herecke obsadenie je solidne, ale vsetci hraju strasne nezazivne az som mal pocit, ze sa film zastavil. Kvalitna technicka stranka v podobe nejakej tej kratuckej prestrelky s gore efektami, to nezachrani. Trailer vyzeral bohovsky napinavo. Film taky nie je ani na sekundu. 3/10. ()

Galerie (41)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama