Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Po celkem solidní první dvacetiminutovce kde jsem byl příjemně překvapenej tempem a do určitý míry i vizuálem se to přesune dovnitř kde začíná utahanej kostelní Okrsek 13 ve kterým se projevuje slabý herectví obzvlášt tý hlavní náboženský krávy a v podstatě i většiny ostatních postav. Peníze se zřejmě vyplácaly na apokalypsu a tak už člověka nečeká nic jinýho než ukecaná nuda a velmi malý množství CGI monster který mohly bejt využitý líp. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, dávno tomu, bylo 5 kamarádů a ti byli na svatbě svých kámošů. A pak se něco stalo, spousta lidí umřela a hrstka přežila. Ta pak prchla do kostela, mezitím několik vcucnula temná síla a zbytek přemýšlel proč se to stalo. Nakonec zjistili, že je to proto, že nechodí do kostela a nevěří v boha...A zbytek co to přežil do dnes odříkává otčenáš a doufá, že nic horšího se už nestane...Větší pííí*ovinu jsem už dlouho neviděla a doufám, že zase dlouho neuvidím...Za mě 25% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Účastníci svadby sa menia na účastníkov boja o prežitie po tom, ako vonku vypukne niečo, čo pripomína biblickú apokalypsu... Nevýrazný pokus o PG-13 disaster horor ako zo SyFy kanálu. Máme tu partičku mladých, nepríliš sympatických postáv, úsmevný námet, vizuál obmedzovaný neduhmi handycam spracovania, neisté efekty, pre istotu radšej iba opatrne ukazované katastrofické výjavy, čo „oživujú“ hlúpe dramatické výlevy a nezmyselné scénky, ktoré svojou trápnosťou nemilosrdne klincujú film, ktorý už tak-tak ledva drží pokope. Na rozdiel od bežných SyFy somariniek sa však berie až príliš vážne, tlačí do hlavy ten náboženský podtext a za každý lepší moment (áno, zopár sa ich tu nájde) si divák musí vytrpieť minimálne raz toľko vatového balastu. Za nejaké 2* to jedno pozretie ale snáď stálo. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Svadba najlepšieho priateľa. Zábava v plnom prúde, všetko prebieha podľa plánu až do momentu nastolenia množstva rôznych prírodných katastrof, ktoré pripomínajú biblickú apokalypsu. Prichádza skutočne koniec sveta? Alebo je napríčine týchto nevysvetliteľných udalostí niečo iné? Dostať sa do bezpečia bude pre štyroch priateľov náročnejšie ako si mysleli. V ceste im bude stáť nejeden .... Rok 2014 bol jeden z najslabších na hororovú tvorbu aký si pamätám. 2015 pokračuje v nastolenom trende neúspechu, k čomu prispieva aj tento kvalitou TV film pripomínajúci "vraj" horor, ktorý najmä vďaka chudobnému obsahu požadovaných prvkov, takmer nemá čo ponúknuť. Jediným "plusom" sa tak stáva pointa príbehu, ktorá ukľudní najmä "pánboškárov", pretože tí sú vďaka bohu opäť v pohode. Všetci čo sedeli v prvej lavici vyhrali sedmu z kríža so synom "nejvyššího" a tak tatko plní svoj sľub. Veriaci bez hriechu (nie som si síce istý, ale asi aj tí čo sa stihli vyspovedať) zmiznú z povrchu zemského (asi do neba), ostatní sa majú po pi*i - to je jasne :) Svetlo sveta teda spatril prvý "cirkevný horor" na ktorom sa podieľalo množstvo farárov a jeptišiek, ktorí spoločne zvestujú a strašia národ ľudský - ak nebudete veriť, poslúchať a prispievať do pokladničky, nepôjdete síce do pekla, ale zostanete za trest na zemi. Takže v podstate sme aj tak v pohode, momentálne nič nové pod slnkom, už sme si zvykli. Úplne zlý síce tento snímok nebol, pár atmosférických scén zaujalo a potešilo, no tak či onak, bez okolkov, slabší priemer. Inak v závere sa medzi hriešnikmi objaví aj farárko, čo je celkom milá sebakrtitika ;) - 40%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další nanebevzetí tentokrát v hororovém FF podání. Už od traileru bylo vidět, že nás čeká zajímavý kousek a taky jsem ho dostal. Hodní a věřící lidé zničehonic umřou a hříšnici zůstávají na Zemi aby si vytrpěli poslední dny apokalypsy. Nechybí zde Katastrofy, nějaká ta příšerka a dialog o bibli a konci světa. Výhodou filmu je, že se rozjede celkem rychle a tak nestihne začátek otrávit celý film. Od změny lokace, kterou je kostel je film mírně pomalejší, ale ne přímo nudný. Jo, tohle se celkem povedlo a doufám, že další takový kousek nenechá na sebe dlouho čekat. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama