foto

Shaun Sipos

  • nar. 31.10.1981 (36 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 For the Love of George
2017 The Babymoon
The Sandman
2014 Den po konci světa
Proroctví lásky (TV film)
2013 A Mother's Rage (TV film)
Heart of the Country
Texaský masakr motorovou pilou 3D
2011 Enter Nowhere
Fracek
2009 Happy in the Valley
Lost Dream
Rampage
Stoic
2008 Ztracení chlapci: Upíří kmen
2006 Smrtící nenávi2t
Vezmi mě zpátky
2004 Lebky 3
Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 Nezvratný osud 2

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Selhání srdce (S05E14)
2016 Dark Matter (TV seriál)
She's One of Them Now (S02E07)
We Should Have Seen This Coming (S02E06)
We Voted Not to Space You (S02E05)
další epizody (7)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
While You Were Sleeping (S05E16)
Total Eclipse of the Heart (S05E13)
The Devil Inside (S05E12)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
The Cell (S05E09)
Dead Man on Campus (S05E08)
další epizody (5)
2010 Změna je život (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hellraisers (S04E09)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Adrenalin (S02E14)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)

TV pořady

2009 Brian McKnight Show, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace