Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (256)

Rollo_Tomasi odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem čerstvě vytržený moudrák a dostal jsem do pusy zánět. Dostal jsem horečku, pusa mně opuchla a v okolí bývalého moudráku mně příšerně bolelo. Místo té bolesti bych raději obdržel každou hodinu kopanec do koulí od radikální feministky, která celý rok poctivě trénovala kopání do rozkroku. Když jsem byl v domnění, že už nemůže být nic horšího, tak jsem viděl toto rádoby dokumentární drama ze skutečného života. Tak tohle opravdu néééééééééééééé!!! Všechno je tak amatérské, až to bolí více než kopanec do koulí od radikální feministky každou minutu. Viděl jsem dva díly a ani jsem je nedokoukal do konce... ()

LordArthas odpad!

všechny recenze uživatele

Musel jsem se smát...něco mezi Soukromými pastmi a Výměnou manželek! Ve verzi, která by se měla vysílat někdy ve 3 hodiny ráno jako ten největší výplach televizní zábavy! Kdo toto vymyslel nebo se snad snažil konkurovat dvěma zmíněným pořadům netuším, ale zasloužil by odseknout hlavu, ruce a ještě propíchnout na odseknuté hlavě oči a rozdrtit mozek! Smál jsem se trapností! Hnus! ()

Reklama

Matysek1984 

všechny recenze uživatele

Kamera otřesná, pořád se klepala, asi to mělo budit dojem rádoby autentičnosti, ale mně z toho bolely oči. Herecké výkony jako od začátečníků, tam jsem jim nevěřil ani lítost ani radost. Nicméně jednu stáru jim dám, Musí se nechat alespoň námět příběhu ze života, nehrál si na všehoschopnou supermanku 15-tiletou Moniku, která se dokáže postarat o další 2 děcka, prostě to přirozeně psychicky nedala. Také mi nevadily časté přeřeky či slovní opravy "herců", i to zdánlivě, i když velmi zdaleka, lehce nabízelo autentičnost projevu. Ale na lepší hodnocení to u mě rozhodně nebude. Třeba budou další díly lepší a lepší, avšak již beze mě. ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Námět na formát hraných příběhů z lidského života lze uchopit různě. Například zcela a bezchybně špatně. Naprosto monotónní projev řady "herců" a naivita těchto proslovů dává vzniknout zcela unikátnímu bizáru, který zaujme i při pouhém projíždění televizních kanálů. Shlédnutí lze doporučit pouze v případě dostatku černého humoru z pozice diváka... ()

safety odpad!

všechny recenze uživatele

koukám už na třetí díl, abych to mohla objektivně ohodnotit ....to myslej vážně? jako reality? jako výměna manželek s vypravěčem? proč to hrají tak katastrofálně? jestli to chtěli udělat jako reality, tak by to nemohli takhle hrát okatě a jestli to hrají, proč se tv spokojila s takovými výkony? chápu, že to nejsou asi herci, ale tohle je strašný.. strašný... dobře za Odpad, který to vyneslo - si zaslouží takové hodnocení.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama