foto

Jakub Štěpán

  • nar. 14.10.1990 (27 let)
    Náchod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub Štěpán se narodil 14.10. 1990 v Náchodě. Jakub se věnuje hraní, dabingu a moderaci. Kariéru rádiového moderátora začínal v Radiu Relax, od roku 2010 vysílal na vlnách Hitradia Magic, později přešel na Evropu 2. V televizi moderoval pořad Prima hodinka, který vysílala tv Prima na jaře 2015, ale po měsíci tento pořad zrušila. Vystudoval Pražskou konzervatoř a hraje na klavír a venuje se i zpěvu. Svou kariéru ve filmu začal v cyklu To nevymyslíš, kde si zahrál vnuka na trampu. Následovaly role ve filmu Prachy dělaj člověka, kde hrál umývače oken, v tv filmu Škola ve mlejně, kde hrál Polapila, Ondru hrál v tv filmu Daleko od Nashvillu, v pohádce Vodník a Karolínka hrál Práška, v Habermanově mlýnu hrál slepého vojáka, v Bastardech 2 si zahrál lyžaře a v Hranařích hrál Standu.

V televizi jsme jej mohli vidět v Ulici, kde hrál Romana, v Pojišťovně štěstí ztvárnil Poslíčka, v Ordinaci v růžového zahradě hrál fotbalového fanouška a naposledy jsme jej mohli vidět ve Stopách života v epizodě Na dřeň.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2016 Každý milion dobrý (TV film)
2011 Bastardi 2
Hranaři
Rekvalifikace
2010 Habermannův mlýn
Vodník a Karolínka (TV film)
2008 Bekyně mniška (TV film)
Daleko do Nashvillu (TV film)
Vy nám taky, šéfe!
2007 Škola ve mlejně (TV film)
2006 Experti
Prachy dělaj člověka

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Trocha jedu (S02E66)
Velký den (S02E64)
Nebezpečné sny (S02E63)
další epizody (28)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
V zajetí vzdálené budoucnosti (S02E09)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Dárek (S02E33)
Kolotoč (S02E31)
další epizody (41)
Přístav (TV seriál)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Hlavně rychle (S04E05)
2016 Jetelín (TV seriál)
Šikulové (E08)
Mišák vs. Godzilla (E03)
Přístav (TV seriál)
Šneci po Burgundsku (S03E12)
Duch starého Krupičky (S03E08)
Maringotka (S03E07)
další epizody (19)
2015 Přístav (TV seriál)
Líbej mě (S01E26)
Prasklá duše (S01E16)
Dva muži ve člunu (S01E14)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Napíši si dopis (E17)
Manžel na chvilku (E05)
Stopy života (TV seriál)
Na dřeň (S02E08)
2012 Život je ples (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Černá sanitka (TV seriál)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Hajzlík (S02E04)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Televise bude! (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Moniky Foris Kvasničkové (S09E30)
2008 Kardinál Josef Beran (TV film)

TV pořady

2015 Prima hodinka (TV pořad)
2013 Křižovatky života (TV pořad)
2008 Rodina a já (TV pořad)
2003 Rodinné křižovatky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace