foto

Jakub Štěpán

  • nar. 14.10.1990 (28 let)
    Náchod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub se věnuje hraní, dabingu a moderaci. Kariéru rádiového moderátora začínal v Radiu Relax, od roku 2010 vysílal na vlnách Hitradia Magic, později přešel na Evropu 2. V televizi moderoval pořad Prima hodinka, který vysílala tv Prima na jaře 2015, ale po měsíci tento pořad zrušila. Vystudoval Pražskou konzervatoř a hraje na klavír a věnuje se i zpěvu.

Svou kariéru ve filmu začal v cyklu To nevymyslíš, kde si zahrál vnuka na trampu. Následovaly role ve filmu Prachy dělaj člověka, kde hrál umývače oken, v tv filmu Škola ve mlejně, kde hrál Polapila, Ondru hrál v tv filmu Daleko do Nashvillu, v pohádce Vodník a Karolínka hrál Práška, v Habermanově mlýnu hrál slepého vojáka, v Bastardech 2 si zahrál lyžaře a v Hranařích hrál Standu.

V televizi jsme jej mohli vidět v Ulici, kde hrál Romana, v Pojišťovně štěstí ztvárnil Poslíčka, v Ordinaci v růžového zahradě hrál fotbalového fanouška a zahrál si i ve Stopách života v epizodě Na dřeň. Divákům bude znám ze seriálu Přístav, kde hrál Lukáše Smetanu, VIP vražd, kde se svým rozhlasovým kolegou Michalem Kavalčíkem hrál moderátory v rádiu a ze seriálu Modrý kód, kde hraje záchranáře Petra Váchu. Jakub také hrál v seriálu Krejzovi a milence Michaely Tomešové si zahrál v komedii režisérky Evy Toulové Jak se moří revizoři.

Jakub zachraňuje i v soukromém životě Citace z Aha Jednou z hercových profesí je i moderování v rádiu. „Do práce jezdím po dálnici. Jednou bylo pěkně namrzlo a míjel mě ve veliké rychlosti mercedes. Po pár kilometrech jsem ho uviděl mimo silnici,“ vzpomíná Jakub. Okamžitě zastavil a běžel pomáhat. Už se ale také stalo, že se sám dostal do stavu nouze. „Do rádia jezdím vlastně nad ránem, třeba ve čtyři hodiny. Předjížděl jsem náklaďák a řidič měl asi mikrospánek. Najel na mě a já to vzal o svodidla,“ líčí Jakub. Naštěstí to odnesly jen plechy. Ale ocenil, že mu hned několik řidičů nabízelo pomoc.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jak se moří revizoři
2016 Každý milion dobrý (TV film)
2011 Bastardi 2
Hranaři
Rekvalifikace
2010 Habermannův mlýn
Vodník a Karolínka (TV film)
2008 Bekyně mniška (TV film)
Daleko do Nashvillu (TV film)
Vy nám taky, šéfe!
2007 Škola ve mlejně (TV film)
2006 Experti
Prachy dělaj člověka

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Rozhuda (E10)
Maso za maso (E09)
Žihadla a detektivové (E08)
další epizody (10)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Pohled do zrcadla (S02E83)
Útěky (S02E82)
Rána (S02E81)
další epizody (41)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
V zajetí vzdálené budoucnosti (S02E09)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Dárek (S02E33)
Kolotoč (S02E31)
další epizody (41)
Přístav (TV seriál)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Hlavně rychle (S04E05)
2016 Jetelín (TV seriál)
Šikulové (E08)
Mišák vs. Godzilla (E03)
Přístav (TV seriál)
Šneci po Burgundsku (S03E12)
Duch starého Krupičky (S03E08)
Maringotka (S03E07)
další epizody (19)
2015 Přístav (TV seriál)
Líbej mě (S01E26)
Prasklá duše (S01E16)
Dva muži ve člunu (S01E14)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Napíši si dopis (E17)
Manžel na chvilku (E05)
Stopy života (TV seriál)
Na dřeň (S02E08)
2012 Život je ples (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Černá sanitka (TV seriál)
2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Hajzlík (S02E04)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Televise bude! (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Moniky Foris Kvasničkové (S09E30)
2008 Kardinál Josef Beran (TV film)

TV pořady

2018 Slavní (TV pořad) - mod.
2015 Prima hodinka (TV pořad)
2013 Křižovatky života (TV pořad)
2008 Rodina a já (TV pořad)
2003 Rodinné křižovatky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace