Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

fummyk odpad!

všechny recenze uživatele

Já být režisérem nebo hercem v téhle hromádce hoven, tak nevycházím z domu. Je to něco strašného, bylo mi zle se na to dívat. Příběhy, které jsou možná ze života, ale jak jsou natočeny, no.. děs. V tomhle působí nejen amatérští herci, ale i režiséři. Nechápu, jak tenhle pořad se mohl dostat do televize. Je mi na blití. ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Námět na formát hraných příběhů z lidského života lze uchopit různě. Například zcela a bezchybně špatně. Naprosto monotónní projev řady "herců" a naivita těchto proslovů dává vzniknout zcela unikátnímu bizáru, který zaujme i při pouhém projíždění televizních kanálů. Shlédnutí lze doporučit pouze v případě dostatku černého humoru z pozice diváka... ()

Reklama

Eraser.Head odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejjednodušší způsob jak dostat rakovinu. Ani člověk povýšený, hledající pobavení v kýči a bahně plebs, se nemůže nadřazeně vysmát nuznosti dílka. Kdybych věděl, na co se to chystám dívat, raději bych se nechal vší silou nakopnout do varlete. Aspoň bych se pozvracel bolestí fyzickou a ne hnusem. Ale připouštím, že to někdo může shledat jako přijatelnou zábavu. Každému jeho fetiše, že? ()

safety odpad!

všechny recenze uživatele

koukám už na třetí díl, abych to mohla objektivně ohodnotit ....to myslej vážně? jako reality? jako výměna manželek s vypravěčem? proč to hrají tak katastrofálně? jestli to chtěli udělat jako reality, tak by to nemohli takhle hrát okatě a jestli to hrají, proč se tv spokojila s takovými výkony? chápu, že to nejsou asi herci, ale tohle je strašný.. strašný... dobře za Odpad, který to vyneslo - si zaslouží takové hodnocení.. ()

Hexa

všechny recenze uživatele

Já ten pořad nechápu... Natočeno je to dost amatérsky. Na první pohled to vypadá, že "herci" jsou opravdoví účastníci tý situace, ale na druhý straně, že by byli ochotni se týhle šarády účastnit všichni důležití oné šarády? A i kdyby, to by fakt byli ochotní se toho účastnit a znovu zahrát svojí roli "ti špatní"? To se mi moc nezdá. Zase pokud to sou herci, tak sou dost mizerný. A už vůbec to nejsou příběhy obyčejných lidí. Tak já nevim :/ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama