Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Casablanca 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl tak zlý, jak jsem se bála! I stopáž příjemná... Otázkou zůstává, jak dlouho budou schopni zachovat kvalitu a nepřesytit diváka... Co mě pobavilo nejvíc? Ředitelství silnic, dál nic... Dodatek: díl věnovaný astronomii se vydařil a zasloužil by hvězdiček víc:-) Dodatek 2: Jakub Kohák mě baví! ()

Citera_Mor 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si poustela prvni dil, prevladaly u me obavy, jak se s tim "popereme". Priznam se, ze jsem ocekavala spise neuspech a nezdarenou napodobu originalu. O to vic mile jsem byla prekvapena, kdyz jsem se doslova rozbrecela smichy. Pojali jsme QI trochu jinak, nez v jeho rodne Britanii, doplnili ho o svuj humor a vzniklo z toho dilo celkem kvalitni. Ac Leos neni Stephen, nedrazdi me na miste moderatora, obcas se mu povede pohotove zareagovat (viz. dil Astronomie a narazka na Kobzanovou), proste to zvlada. A kdyz se k tomu prida Hezucky, eskaluje to obcas tak rychle, ze clovek nestiha. Ostatni hoste jsou pak prijemnym korenim. Doufam, ze i nasledujici dily si udrzi stejnou kvalitu. S klidnym srdcem udeluji ctyri hvezdy. ()

Reklama

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

tonton78 

všechny recenze uživatele

celkem dobrý...pár lidí sem vkydlilo svoje OBJEKTIVNÍ hvězdičky ještě před odvysíláním pořadu(schválně jsem si počkal) a čerte div se, většinou to nebylo právě příznivé hodnocení. takže já, ještě deset minut před koncem, dávám s klidným svědomím pět a určitě se podívám na další díl(pak možná změním hodnocení na reálné lepší tři..). a ostatní se zatím jděte vykakat ()

Sejk odpad!

všechny recenze uživatele

Podle Mareše tento pořad připravoval několik let. Už tohle nechápu, protože to okopíroval podle geniální anglické verze. Bohužel těch několik let jeho práce udělalo z pořadu průjem. Umění něco takového pokazit jen svou postavou. Sledovanost posledního dílu 300 000 lidí. Před tím Prima zrušila Nikdo není dokonalý, protože sledovanost klesla na 350 000 lidí. Mareši už táhni. Navždy! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama