foto

Petr Vydra

  • nar. 6.1.1972 (49 let)
    Turnov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mstitel
2019 Přes prsty
2018 Trojí život (TV film)
2015 Padesátka
1999 Návrat idiota
1995 Malostranské humoresky

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Spanilá jízda (S04E73)
Specialisté (TV seriál)
Pod maskou (S04E21)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
2011 Na střední (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Dušičky (S03E07)
Taneční (S03E06)

Hudební videoklipy

2020 Michal Hrůza: Mezi námi (hudební videoklip)
2015 Michal Hrůza – Padesátka (hudební videoklip) - a.z.

Divadelní záznam

2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Krásno

TV pořady

2015 Knorektně (TV pořad)
2013 NESHOW (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Week and Show Tomáše Matonohy (TV pořad)
2017 Tajemství těla (TV pořad)
2016 Comedy Club (TV pořad)
Vysoká škola života (TV pořad)
2015 Estrádička (TV pořad)
Knorektně (TV pořad)
2013 Krása pomoci (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
2009 Koko TV (TV pořad)
Sametové hašteření (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce