Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Dnes poprvé jsem našel čas na tento nový pořad nebo spíše talk-show. Byl jsem opravdu potěšen a neskutečně pobaven. Místy jsem dostával až záchvaty smíchu z některých poznatků a komentářů hostů a také samotného moderátora Leoše Mareše, který opět potvrdil své kvality a dokázal, proč zrovna on je nejznámější a nejlépe placeným moderátorem u nás... 80% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zatím (po 2 dílech) hodnotím celkem vysoce, protože je to u nás něco úplně novýho a hlavně je to určitej druh humoru, kterej mám hodně rád - slovíčkaření, hraní si s jazykem, se slovama, atd. Samozřejmě dvojka Mareš-Hezucký je už dlouhý roky sehraná, takže by to mělo fungovat dobře. Problém s tím pak budou mít lidi, kteří tuhle dvojici nemusí, anebo ti, kteří tyhle vtípkny nepoberou, protože je prostě baví něco jinýho. Já jsem zatím spokojenej, bavil jsem se. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Po masírovací tv kampani na další "zábavnou" šou s tváří Leoše Mareše se mi trochu sevřely půlky, nakonec to ale není tak zlý,ba naopak. Trvanlivost tohohle pořadu bude mít asi omezenou lhůtu, na nějakou dobu si to ale určitě vystačí. Největší klad je, aspoň prozatím, výběr hostujících "soutěžících" , jak píše Šestý slunce: "Když tam bude Hezucký, Knor, Banášová, Šmoldas a jim podobní (doplním inteligentní hloupou blondýnu Ivu Pazderkovou) celkem s chutí se na to sem tam taky rád podívám. Nakonec i ten Mareš je celkem snesitelnej, uvádí to civilně a občas vypustí i nějakej džouk tím správným otvorem (dramaturgové na něm asi zapracovali). Celkově to působí nenuceným a minimalistickým dojmem, kdy není za každým pokusem o vtip cítit blikající aplaus a podplacený smíšci v publiku. Angličtí patolízalové by si mohli občas osladit svůj teplej "čajík o páté", možná by pak nebyli tak zahořklí.. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Nechápu lidi co to hodnotí ještě před koncem odvysílání prvního dílu. Mě se to líbilo. Vtipné a hlavně to nebylo zbytečně dlouhé. Na originál to samozřejmě mít nebude, ale musíme brát ohled na to, že se to nesnaží překonat původní verzi, ale naopak se to snaží postavit na vlastní nohy coby česká verze. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama