Reklama

Reklama

Nazí a vystrašení

(pořad)
  • Česko Nazí a vystrašení: Sám (více)
Ukázka z filmu 9

Obsahy(1)

Jeden muž a jedna žena jsou ponecháni napospas divočině. Nemají jídlo, pití ani oblečení. Podaří se jim přežít v extrémních podmínkách? (TV Prima)

Videa (14)

Ukázka z filmu 9

Recenze (29)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Chytl jsem to náhodou v TV a chvilku se díval. Za 1., když se to jmenuje Nazí a vystrašení, tak nechápu tu cenzuru, kdy je vlastně všechno zakostičkovaný a rozmazaný. Tím pádem to postrádá smysl a mohli tam klidně běhat v tričkách. Tenhle záměr "nahoty" jsem nepobral vůbec. Jinak ten koncept je prostě Survival, kterej už známe jakou dobu a nepřináší nic moc novýho. Krom toho asi taky záleží, kdo zrovna v dané epizodě je - já jsem např. narazil na týpka, kterej furt na všechno nadával, měl hlad atd., ale sám neudělal vůbec nic, zatímco slečna chodila lovit, stavěla vor a vůbec všechno. To bych ho tou mačetou asi sekl do hlavy. A hned by bylo maso k dispozici. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Nahí ľudia musia prežiť 21 dní na opustenom ostrove. Nič originálne, ďalší "survival".......počkať? Povedal som nahí?? Áno naozaj sa v prvých minútach museli "experti na prežitie" vyzliecť DONAHA ešte pred tým, ako vyskočili z člnov. Pričom ani jeden z nich nepoznal vopred toho druhého a obaja si mohli so sebou priniesť len jeden predmet " z domu". Mám rád tieto survivaly, obzvlášť keď ešte k tomu žena, ktorá je celý čas nahá, je sexi! ()

Reklama

mira007 odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad vysadit dva nahatý lidi v divočině bez jídla a všeho civilizovaného se dá jistě uchopit hodně zajímavě jako drsná syrová reality show, jenže tahle debilita, která sází hlavně na tu nahotu ( ale protože to je Amerika, tak ji zároveň popírá že neukáže úzkostlivě ani bradavku ) a jinak to nic nemá. Pokud sázet na nahatou show tak radši na pohodičkovou evropskou verzi Adam a Eva, což je taky blbost, ale aspoň se na to hezky kouká. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Cenzurovat v 21. století ženská prsa, ačkoliv chlupatou a tlustou chlapskou prdel ne, s tím mě tvůrci skutečně nasrali! Některým účastnicím bych totiž ty kozy rád zkouknul. Zřejmě by se ale věřící Američané morálně zhnusili u něčeho, co jako kojenci cucali do bezvědomí, tak si do cenzury projektují svojí předstíranou víru v Boha a počestnost. Pro diváka ale není rozdíl pokud mají účastníci tričko, nebo rozmazanou polovinu těla od píči až ke krku. Pořad je to jinak absolutně originální, jen škoda, že ani jeden díl není o přežívání, ale spíše o živoření, protože vybraní lidi jsou kolikrát absolutní kreténi, kteří nezvládnou ani základy, ačkoliv jsou prezentovaní jako totální profíci a sami se za ně rovněž nesoudně považují. Nemluvě o tom, že zásahy produkce musí být častější než je divákovi přiznáno, jelikož účastníci kolikrát 18 dní nic nesežerou a přesto v rámci mezí normálně fungují. Jako tvrdé zrcadlo (ne)schopnostem současného člověka je to dokonalý, příroděžel si každý díl drží svojí šablonu, která postupem času začne nudit. Páreček si zřídí tábor a v něm 21 dní dělá hovno, protože bez bot není mobilní a stejně si nedokáže ani nic ulovit. 70% ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Ta americká prudérnost mě vždycky dokáže pobavit. Jednou jsem narazil asi na podobnou show, ale byla německé nebo nizozemské výroby. A zajímavý bylo, že ta cenzurovaná nebyla. Protože to je vlastně hlavní účel té show, ale američané to prostě musí zcenzurovat, nechápu. To jim rovnou mohli rozdat plavky a hlavní účel této show by byl zajímavější. Protože tenhle pořad kromě té nahoty nemá absolutně nic co jiného nabídnout. Pod pojmem expert na přežití si nejspíš v USA představují ve většině případů velkohubýho vola co si jednou vyšel do přírody, použil tam nůž a přežil. Mám rád pořady o přežití, proto vůbec nedokážu pochopit, proč tam nic nedělají. Zvlášť některé "experty" bych nejraději po pár dnech nakopal do té jejich cenzurované zadnice. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama