Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá plavovlasá dívka Dawn Smithová a její o tři roky mladší sestra Shari jsou si podobné jako vejce vejci. Obě sestry jsou moc hezké, a tak Shari přemluví svou sestru, aby se zúčastnila své vůbec první soutěže o nejkrásnější dívku. Nezkušená dívka sice nezíská titul miss, ale skončí v první pětici. Svou krásou vzbudí u jednoho diváků pozornost, která záhy tragicky zasáhne do života celé její rodiny. O několik dnů později přímo před domem rodičů Shari záhadně zmizí. Rodiče a sestru by ani ve snu nenapadlo, že ji ten den viděli naposledy. Toto kriminální drama je inspirované skutečnou událostí, ke které došlo v Jižní Karolíně v 80. letech. (Angie91)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Sestra Shari, Dawn Smithová, se v dospělosti stala operní pěvkyní. Sama říká, že skrz své písně promlouvá s mrtvou sestrou a do světa posílá poselství, že nic se neděje bez vůle Boží. (Angie91)
  • Další knihu napsal sám únosce s názvem "Poslední vůle". Byly to psané poznámky z Shariiných dopisů, které posílala rodině těsně před smrtí. Většinou to byly verše z Bible, protože celá rodina byla silně věřící. (Angie91)
  • O Shari se psalo mnoho knih. Tu nejznámější napsala její matka Hilda Cartrette Smithová s názvem "Růže Shari". (Angie91)
  • Únosce Shari, Larry Jean Bell, byl obviněn z únosu a vraždy, kterou spáchal roku 1985. Navíc to byl poslední člověk, který v Jižní Karolíně roku 1996 zemřel na elektrickém křesle. (Angie91)
  • Příběh sedmnáctileté Shari Faye Smithové, pocházející z Richlandu v Jižní Karolíně, je inspirován skutečnou událostí. (Angie91)

Reklama

Reklama