foto

Amy Parrish

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krystal
2016 Aliance
Děda je lotr
Špióni odvedle
2015 Coming Through The Rye
Nejdelší jízda
2014 Sabotáž
1998 Správná dvojka II
1997 Close to Danger (TV film)
Zamilovaný Amor (TV film)
1996 Loterie (TV film)
Program likvidace (TV film)
1995 Konec sezóny
Síla lásky
Tajemná žena (TV film)
1994 Bandit: Bandit Goes Country (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1991 Oběť krásy (TV film)
1987 Bubblegum Crisis

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Consequences: Chapter Three: Master Lowry (S02E03)
Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters (TV seriál)
The Purge (TV seriál)
Giving Time Is Here (S01E08)
Ozark (TV seriál)
Stag (S02E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Změna hostitele (S07E06)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Dám si jahodový (S01E09)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 56 (S05E04)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Chapter Eight: The Upside Down (S01E08)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
The Originals (TV seriál)
Sanctuary (S02E12)
Gonna Set Your Flag on Fire (S02E10)
2014 Constantine (TV seriál)
Rage of Caliban (E06)
Finding Carter (TV seriál)
2013 Rectify (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Nothing Left to Say But Goodbye (S04E08)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
To Wish Impossible Things (S01E18)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Life in a Glass House (S01E07)
Are You True? (S01E03)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Four to Tango (S03E09)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace