Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

misterz 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že v rámci takýchto "polodokumentov" a čo sa týka ich formálnej stránky a následného pocitového účinku na diváka, som už videl aj lepšie filmy, no nemôžem ani tvrdiť, že by išlo o niečo zlé, alebo za stratu času. Úvod bol trocha pomalší, pričom aj atmosféra bola taká ospalejšia, no postupne sa to rozbehlo a koniec vygradoval do celkom zaujímavej a "mrazivej" záležitosti. Na druhú stranu ale faktom zostáva, že nie každému táto forma sadne, a ja som medzi nimi. Časté roztrasence, trhance a zrnenie nie je nič pre mňa, aj keď v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Priemer. 60/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně sympatické FFko o vyšetřování doslovného zmizení malého vidláckého chlapce, žijícího kdesi v prérijích Ameriky. Film je sice takový jako "obsahuju všecko (UFO, zvířata pozemská a podivná, indiány, lidi i nelidi) až sám blbej z toho jsem", ale atmosféru, efekty a napětí má velmi dobré, takže hodnotím v rámci žánru (FF) nadprůměrně, stejně jako například Evidenci, kterou mi to i připomnělo díky šavlozubýmu bizonovi a nášupu na konec až tak, že jsem po skončení dokonce prověřil, zda filmy nemají stejného režiséra. Nemaji! 70% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Skutečné události možná šokovaly celej svět, ale tenhle film pro změnu nešokuje skoro nikoho. Když nepočítám titulky tak to má sotva hodinu a čtvrt takže by člověk čekal, že se nudit nebude. No i já se mohu mýlit a tady jsem ustřelil totálně, protože 3/4 filmu je nuda přímo kolosální. Atmosféru a napětí unesli ufouni asi hned na začátku filmu, takže je pohřešovaná a o hororové scény se tak stará hologram kluka, plyšovej vlk a pak ufon, co vypadá, že každou chvíli umře. Postavy až na Erin mi byly vcelku volný a z filmu se doslova vypařej takovým způsobem, že z toho nemáte vůbec nic. Jo být tam na té farmě tak na to koukám určitě jinak, ale jako film je to napínavé asi jako rychlokurz pletení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak máme tady další kousek, který se údajně opírá o skutečné události. S těmi filmy natočenými převážně ruční kamerou, nebo ala Paranormal Activity se poslední dobou doslova roztrhl pytel. Už mě to začíná pomalu ale jistě unavovat, ale tak dal jsem tomu šanci. Hned na úvod chci však říct, že společně se zombie, nemám v lásce ani zápletku, ve které figuruje UFO, takže jsem k tomu zpočátku přistupoval dost odměřeně. Kupodivu jsem se však ani moc nenudil a dodíval se bez jediné přestávky. Líbila se mi především vytvořená atmosféra, která se začala pěkně stupňovat hned od první noci. Po povinném seznámení s celým týmem „expertů“ se totiž rozjede skutečně zajímavý příběh, ve kterém nechybí napětí, ani vyhrocené situace. A s přibývajícím časem to bylo pořád lepší. Konec sice lehce zklamal, ale i tak jsem byl v rámci možností spokojený, přestože mi v hlavě doteď šrotuje několik otazníků...( více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/skinwalker-ranch-2013.html ) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo možná ještě horší než nějaký studentský béčko. Kamer milion, ale nic co by dokázalo vytrhnout. Je sice fajn, že se tam občas něco paranormálního mihne, že tam problikne sem tam nějaký to světlo. Dokonce nám ukázali i nahrávku ze šedesátýho. Ale jinak si to hrálo na něco mimozemskýho, k čemu to mělo na míle daleko. Přitom FF o mimozemštanech a UFEch je pomálu a na tu hitovku se pořád čeká. Hlavně, že to mělo 10 minutový titulky... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)

Reklama

Reklama