foto

Kyle Davis

  • nar. 9.7.1978 (42 let)
    Downey, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bernie and Rebecca
Shortwave
Soy Nero
2014 V oku tornáda
2013 Skinwalker Ranch
2012 Noc v letadle
2009 Pátek třináctého
The Last Lovecraft: Relic of Cthulhu
2007 Nesmrtelná Mary
Polibte nevěstu
Stopař
2005 Elizabethtown
Šoféři
2004 Fish Burglars
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Crossroads
Self Storage

TV seriály

2019 Tacoma FD (TV seriál)
The B-Team (S01E05)
2016 Shameless (TV seriál)
Paradise Lost (S06E10)
2014 Enlisted (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
2012 Wilfred (TV seriál)
Otázky (S02E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Gumový muž (S01E08)
Prasohlav (S01E06)
další epizody (4)
Friends with Benefits (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Oběť (S01E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vloupačka (S02E20)
Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Svědkův učeň (S06E10)
Mrazivé zjištění (S06E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jezdec na střeše (S06E13)
2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Gives Birth (S06E12)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Sweet Dee's Dating a Retarded Person (S03E09)
Policejní odznak (TV seriál)
Chasing Ghosts (S06E06)
Pohotovost (TV seriál)
Konec líbánek (S13E23)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Jen hra (S02E15)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Pomsta (S02E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kousej mě (S06E03)
Pokojová služba (S06E02)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zaměstnanec měsíce (S03E07)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney

Host

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky