Reklama

Reklama

Good Night

Trailer

Obsahy(1)

Tichý, Štedrý večer v zabudnutej dedine. V dome s izbou na prenájom znenazdajky zazvoní zvonček. Tajomný pár žiada o ubytovanie na jednu noc. Pre chudobných majiteľov domu to znie lákavo, a ešte lákavejšie vyzerá záhadná taška, ktorú hostia nespúšťajú z rúk. Stačí im ustlať a popriať dobrú noc. Do rána je však ďaleko. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

:O ... papuľa otvorená, som neuveriteľne milo prekvapený čo mi tento hororový kraťas zo Slovenska ponúkol. Vizuálne na najvyššej úrovni, vďaka atmosfére dostatočne temný, pričom keď prirátam to nadštandardne zvládnuté gore s nápaditým záverom, ja ozaj nechápem čo tu robia tie jedno-dvoj hviezdičky. Samozrejme, každému podľa chuti, no toto je z hororového hľadiska, vzhľadom k zemepisným šírkam odkiaľ počin pochádza, rozhodne nad priemer - 70% Aj keď možno trošku preháňam ;) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut se mi líbilo celkem hodně, mělo to nějakou atmosféru a já byl zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál, bohužel v tu chvíli, kdy se tam něco začalo dít, mě to začal celkem nudit. Zvláštní, velmi zvláštní. Filmařsky je to provedené opravdu skvěle, příběh je takový, že nepřináší nic nového, ale to po hororech z Česka a Slovenska ani moc nechci. Mě u nich jde hlavně o to, aby nějak vypadaly a aby působily jako horor - tohle jako horor působí, ale zhruba od poloviny se podle mě celá ta atmosféra snažila být až křečovitě hororová, až to celé nějak přestalo fungovat. Jinak ale nemám nic proti, na poměry Slovenska to je dobré, ale přece jenom, dalo se s tím pracovat ještě mnohem líp. 3* ()

Reklama

sysyphus 

všechny recenze uživatele

Na uvod musim uznat, ze atmosferu si tento snimok za tych cca 10 minut dokazal vybudovat vcelku slusnu. Avsak darilo sa mu to najviac asi soundtrackom. Scenar sice zaujme, ale je zaroven dost nevyvazeny - konanie postav aj samotne dianie su znacne neprehladne a to filmu ubera na kvalite. Na zaver vsak musim pridat este extra hviezdu, za Zuzku Sulajovu, do ktorej som zamilovany uz od Zahrady. :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že ten konec je dost nepřehledný a chaotický, ale to mi každopádně nezkazilo dojem z tohoto velmi solidního středometrážního kousku. Tohle že natočili Slováci? Kdybych o tom jen slyšel a neviděl to na vlastní oči, nevěřil bych…Nicméně Peter Czikrai mě už potřetí dokázal přesvědčit, že má v sobě obrovský potenciál a já mu budu určitě fandit i nadále. Mělo to solidní atmosféru, úžasný zvukový i hudební doprovod – herci si rovněž nevedli vůbec špatně – bylo to pěkně krvavé, místy až „nechutné“ a to já mám rád. Nezbývá mi než smeknout pomyslný klobouk a dát nadprůměrné ohodnocení… ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

3 * Vizuálne podmanivé, herecky dobre obsadené (Šulajová, Marcinková, Bárta). Problém je úvod. Chyba je v scenári a tempe. Nerozumiem zámeru režiséra. Do 10 min to prakticky ako horor nefunguje. Dôvod? Ustavičné rozbíjanie napätia a atmosféry ktorému je zabránené prísť. Všetko je ukázané, všetko je odhalené, napätie sa nemôže dostaviť / príliš krátke a jasné scény kde žiadne prekvapenie neexistuje/. Avšak to čo prichádza neskôr, myslené pri obrade je naozaj dobre zvládnuté. Samotná scéna je aj vrcholom filmu - po technickej, vizuálnej, atmosférovej a hereckej stránke. Úvod by však mal mať viac minút pre seba. Posledný záber ala "Kubrick" veľmi fajn! A "Geigerovská" krádež duše výborná! Oplatí sa pozrieť. Hlavne vďaka kamere a vizuálnej atmosfére je tento film niečim iným. V rámci Slovenského kontextu určite. Film by sa mal premietať na IFF Bratislava 2013 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama