Reklama

Reklama

Jak je, Cartere?

  • Velká Británie Hello Carter
Trailer

Obsahy(1)

Carter (Charlie Cox) je na dně. Během jednoho roku přišel o střechu nad hlavou, přítelkyni i práci. Už se měl i líp. Carter se zoufale snaží dát si svůj život znovu do pořádku a začne tím, že se pokusí najít svou nepolapitelnou bývalou přítelkyni Kelly. V den jedenáctiměsíčního "výročí" jejich rozchodu si je Carter víc než kdy dřív jistý tím, že je Kelly klíčem k obnovení jeho harmonického života. Jenže Kelly si změnila telefonní číslo a zjevně nestojí o to, aby ji kontaktoval. Díky náhodnému setkání s Aaronem, Kellyiným neurotickým bratrem a béčkovým americkým hercem, se Carterovi naskytne příležitost, na kterou čeká. Výměnou za Kellyino číslo však Aaron požaduje malou laskavost. Carter se musí vydat na bezvýsledný hon napříč Londýnem, kde získá několik nečekaných kompliců. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná lehce střelená komedie. Pěkní chlapci 31letý Charlie Cox (titulní postava Carter) a 26letý Christian Cooke (Carterův bratr Eliott) mě udrželi u obrazovky po celých zdravě stručných 80 minut. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Absolútne nedotiahnuté, nevyvážené, s častými náznakmi byť anglicky "cute", čo ale ostáva, žiaľ, len pri náznakoch. Scénu vrátenia dieťaťa som si pretočil 3x, či vidím / chápem dobre (akoby spadla z oblakov). Skvelý soundtrack a romanticky výborných posledných pár sekúnd ale nestačia. V obsadení na dtbs chýba Paul Schneider?! ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Londýně. (SONY_)

Reklama

Reklama