Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (69)

brzozin 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když čtu, že jde o pohádku pro nejmenší, začne mi běhat mráz po zádech. Pod tímto eufemismem se totiž většinou ukrývá bezduchá slátanina bez hlavy a paty s logiku postrádající zápletkou. Navíc doprovázená často plytkými, zcela nesmyslně definovanými postavami, které jednají a mluví tak, jak by nikdy žádný normální tvor nejednal a nemluvil. To ale naštěstí není případ tohoto filmečku, který se sice pravda určen spíše menším divákům, nicméně ani kritické oko dospělého tu nenajde ten šílený balast, o kterém se zmiňuji výše. Film je roztomilý, děj jednoduchý a snadno pochopitelný, animace doslova kouzelná. A hlavně tu chybí ta epileptická ztřeštěnost, úleťácká hip hop klipovitost a kupa vřeštících, poskakujících a po hlavách se mlátících degenů, jak je zvykem u řady dnešních cool animáků, které mají za cíl dokonale vymýt mozky malých neurotických capartů. A hlavně zaplať pánbůh tu na konci všichni sborně estrádně netančí, což z tohoto filmu dělá unikátní výjimku mezi dnešní produkcí. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Krásná dětská pohádka, kde všechno je jak má v dětských pohádkách být. Dobro zvítězí nad zlem, zlo je po zásluze potrestáno a co nejvíc se mi líbí že zlo je tu zobrazeno adekvátně k věku dětí. Hlavní postavička kocourka je roztomilá a chytrá. A i přes nepřátelské prostředí bojuje. Jak říkám pro děti ideální a kouzelná pohádka :-) ()

Reklama

baner 

všechny recenze uživatele

Dom kuziel :) je kuzelny :) vidieť, že tvorcovia animák milujú a preto odvádzajú poctivú prácu. Rozprávka bola farebna až čarovne, hlavný hrdina sympatický a príbeh zábavný a ľahko Vás pohltí. Bol som na tom na 3D a dávno som nevidel tak dobrý film, ktorému by tak dobre sadlo 3D. Dej je jednoduchý a v každom momente ho dopĺňa pestrofarebná mozaika fantázií umelcov. Nájde sa aj pár momentov ktoré sa Vám zapíšu hlbšie do pamäte ( lezenie po strome, letiaci drak atd). Takže berte svoje ratolesti a vyrazte s nimi na tento dobrodružný animák plný akcií a zabavy :) Čarovný deduško je svojím charakterom veľké plus tohto zážitku. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo Dům kouzel alespoň vzdáleně k něčemu přirovnat, tak asi k Toy Story (hlavně třetímu dílu) a V tom domě straší! Je třeba zmínit, že na animovaný film poměrně nezvykle, ale systematicky využívá hlediskový záběr. Škoda, že u toho veškeré ozvláštnění končí. Zbytek je už jen veskrze průměrným, ačkoli neurážejícím vyprávěním o opuštěném kocourovi, který našel nový domov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ono je asi celkem jedno, jestli bude hlavní postava kocourek, malý želvák, anebo třeba mimozemšťan. Hlavně aby tyhle animované filmy z belgické provenience prostě byly na první pohled roztomilé a byla zde tak větší pravděpodobnost toho, že to na první pohled zaujme děti. To pak člověk ocení "Rebelku", která zrovna takhle prvoplánově roztomilá nebyla. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama