Reklama

Reklama

One Direction - Story of My Life

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Recenze (15)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších věcí 1D..... pěknej text, procítěnej zpěv a emotivní videoklip. Co víc si v dnešní době od popu přát? EDIT: Nakonec zvyšuji na plnou palbu, protože tenhle videoklip a píseň si modré hodnocení rozhodně nezaslouží....pouze červené. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

One Direction znamenají pro dnešní mládež to, co byli Backstreet Boys pro nás v 90. letech. Alespoň, že jsou chlapci Britové a jejich písničky jsou docela chytlavé. Mně v hlavě uvízla především tato. Možná i proto, že už nepůsobí jako jeden z těch "funny and teen" videoklipů, kde je všechno v pohodě a "cool", pro šílející nezletilé fanynky, ale tématem je v něm vidět posun směrem k dospělosti. I like it:) ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Z principu, který jsem napsal v předchozím komentáři. Ale mohu jen dodat, že se mi absolutně nelíbí styl této kapely, vizáž jednotlivců ani celkové vystupování. Tohle prostě chytnout, zapálit, zakopat a hlavně zapomenout. 0% ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Kill it before it lays Eggs!!! Kníkavé vokály, zženštilý spev a k tomu hromada nafénovaných blbečkov. Všetko je to len komerčný shit vhodný pre retardované detičky čo si kupujú bravíčko. Tuctová pesnička, ktorá ničím nevybočuje z priemeru a pochybujem či si za 10 rokov niekto na tento "hit" spomenie. ()

charlotteros 

všechny recenze uživatele

Vážně? 55%? Tady to zavání... nepatřím k uječeným Directionerkám, ale vsadím se, že kdyby tenhle videoklip neměl nálepku One Direction, dosáhl by v klidu i 80%. ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Předem říkám že nepatřím k fanouškům popíku(i když nemám nic proti).Miluji Linkin park a tím pádem moderní rock.Tato píseň je ale skvělá.Je to dobře nazpívané a klip je taky dobře natočený.Ten nápad s fotkami byl skvělý. ()

Reklama

Reklama