Reklama

Reklama

La Marche de L´Homme

všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 1892, 1 min

Obsahy(1)

Studie chůze nahého muže. (PetrPan)

Recenze (8)

Radko 

všechny recenze uživatele

Spolukomentátori tu z pár sekúnd prehistórie filmu dedukujú div nie psychologicko-evolučné pojednania. Možno to znie prekvapivo, ale tentoraz je to naozaj len to, čo to je. Štúdia pohybu, nie charakteru. Poznámka: Psychologizovanie a psychiatrizovanie všetkého je ale dnes v kurze. Tak prečo nerozobrať v tomto zmysle osobnosť z každého jedného pohybu, záberu, fotografie alebo kosti. Áno, Kosti. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ten pes a králík při téže činnosti v režii stejného tvůrce (mluvím o chůzi, aby nedošlo k mýlce) vypadali podstatně lépe. Zkrátka pes a králík už na konci devatenáctého století byli hezčí, než náhodně se někde potácející nahý chlap. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Trapný důkaz toho, že domestikací lidského druhu nedošlo ku vylepšení. Každá herka, čokl či gárfýld mají podstatně delší ohon, než onen nešťastný soudruh v úvodu. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pes i kůň jsou elegáni, kočka šikulda, jen ti chlápci se tváří, že bez nich by se Země neotočila. Ale rozhodně se jedná o zajímavou studii, jen spíše psychologickou, nežli filmovou. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Možná první filmová nahotinka a čistě k serióznímu účelu. Exhibicionismus figuranta je však zřejmý a předznamenává další vývoj v této branži až k amateur girl gives blowjob and gets facial cumshot. ()

Reklama

Reklama