Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Ehm… haha? Jako super, že znudění hipsteři pro změnu věnovali kapesné od papínka na výbornou výpravu a nenechali je projít vagínou nějaké podvodné feministky, které se zachtělo vymývat mozky puritánských tupounů teoriemi o zrůdnosti videoher, ale kdyby to příště mohl napsat někdo se smyslem pro humor, byla bych fakt vděčná, ďykes. A to zrovna v televizi dávali emeryka, autentickou ukázku nestřídmé, nechtěně vtipné zhůvěřilosti :-(. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady absolutně není co řešit v rámci hodnocení!! :DD Tak úchvatnou reakci na grindhousy a B-éčkový akční filmy pitomých 80. let jsem nikdy neviděl. Navíc tak excelentně povedenou!!! Je to prdel, je to nesmírně zábavný, má to skvělý nápady a v rámci perfektního stylu si divák senilního věku, jako jsem já, živě zavzpomíná na svoje mládí, vysedávání nonstop u VHS-ek, paření videoher na Commodore Amiga 500+ (Verbale, Atari je srajda, zřejmě pocházím ze zámožnější rodiny :-DD ) atd. ,atd. Jedinný, co mi brání v plném počtu je hrozně krátká stopáž, která způsobila pocit který nemám vůbec v lásce: "Já chci ještě!! Chci víc!!". Ten film je jak anglickej crack, dostanete pecku do hlavy o jaké se vám nesnilo, královsky se bavíte a najednou je to pryč. Nevím jakým způsobem dát vědět autorům, že chci ještě!! :)) Další díly nebo klidně celovečerák, protože tomuhle já říkám umění. Bojová scéna s náckama bez střihu, která snoubí real martial-arts s videoherními bojovkami zejména stylu Mortal Kombat, a to bez střihu je pastvou pro oči. Tohle jo jo jo!! Chci víc, I´m addict ... ale to už snad ví každej, teď jsem addict-sadist ještě na "Kung Fury drug" ... :))) ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Švédské krátkometrážní překvapení druhého dne filmového víkendu, unikátně na velkém platně. Je to pěkný, parodický, dynamický a ironický hold filmům osmdesátých let dvacátého století. Jen se bojím, že stopáž je tak akorát a délka celovečerního filmu by to zkazila. Cameo Björna Gustafssona opět super, ten člověk umí dobře drobně plakat. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„EXISTUJE STAROVĚKÉ PROROCTVÍ O NOVÉ FORMĚ KUNG FU TAK MOCNÉ, ŽE JI ZVLÁDNE POUZE JEDEN ČLOVĚK. VYVOLENÝ…“ /// Spousta nápadů a akčních absurdit ve výtvoru, za kterej by se nemuseli stydět zvučnější tvůrci (moc nečum Roberte!). Každopádně je to nehorázná kokotina, která je určená právě podivnýmu publiku, který v ní nehledá dalšího Birdmana, ale dokáže si užít (jakoukoliv) hříčku přírody. A proč nevocenit něco, co se vymyká průměrnosti? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že hacker budoucnosti vodhackuje všechno! (…jo, klidně i spoďáry!) 2.) Říkaj vo mně, že nejsu normální. 3.) Thx za titule ,,Triumf“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Odmítám být shovívavý, protože nejde o celovečerák a vzniklo to za pár šupů. Pár dobrých nápadů ano, ale promícháno s hodně zabahněným balastem, kterému nění konce. Takhle to přesně dopadá, když si na filmotvůrce hraje někdo vlastně hodně nadaný, kdo si myslí, že to půjde bez potu a krve hned na jedna plus. Vlastně jsem se dvěma hvězdami hodně shovívavý, protože tohle je ryzí shit... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Trailer natočil David Sandberg zo svojho vrecka za 5000 amerických dolárov so svojimi priateľmi. (ywo666)
  • Snímek byl kompletně natočen před zeleným pozadím. (Spike17)
  • Jde o fanouškovský projekt financovaný pomocí Kickstarteru. Tvůrci na něm vybrali 630 tisíc dolarů. (Zofan)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama