Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Studentka Mishima Lisa je velmi plachá a tichá dívka. A snad právě proto je tak snadným a lákavým terčem pro své spolužačky, které ji tak rády trápí a ztěžují její už tak těžký život s pološílenou matkou. Proto se také Lisa neustále zaobírá myšlenkami na útěk či smrt, ze stresu nemůže jíst a nechce chodit domů. Jednoho dne však do jejího života doslova vpadne neznámý ztřeštěný a velmi hlučný chlapec Touji a jeho dobrý, i když poněkud chladný a odměřený přítel Arata. Nikdo neví odkud přišli, nikdo neviděl jejich rodiče. Kdo vlastně jsou? Na tuto otázku Lisa již brzy nalezne odpověď. Během bombového útoku dvou mladých teroristů ji totiž postaví před zcela zásadní volbu – má jim pomoci v útoku a stát se tak spolupachatelkou, nebo raději sama zemřít? (EMIA)

(více)

Diskuze

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

Škoda, že kluci nakonec nebyli takoví psychopati, na jaký zpočátku vypadali :(

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Děkuji, za reakci. V rychlosti přečtena, přečtu zas a zapřemýšlím.

Zde je vidět lehká nedokonalost systému hodnocení na čsfd (a i jinde). Kdyby se třeba červeně zobrazovali ti, kteří viděli celou sérii a černě ti, kteří to mají teprve rozkoukáno, hned by byly lepší statistiky proč člověk hodnotil to, co hodnotil.

Budu zvědav na tvůj finální komentář po dokoukání.

Chytnu se jen jedné věci z toho, co jsi vše vyjmenoval: "za animaci 1*" - bohužel zas já nastávám názor, že animace / hudba celek nezlepší spálené jídlo, ale zpříjmní dobré jídlo. Nebudu doporučovat někomu 30 dní prošlý zelený chleba, na který položím lahůdky světa. To prostě člověku chutnat nebude. Lahůdky si pak najde na youtube, ale chleba vyhodí a nevzpomene si na něj.

Toť můj styl hodnocení :-)

Jak říkám, budu se těšit na finální verdikt. Díky za reakci.

Tsukikage

Tsukikage (hodnocení, recenze)

Viděl jsem první episodu. Vem si to takhle, já sleduji hlavně stará anime, na nové prakticky vůbec nekoukám. Tohle mi bylo doporučeno. Je to jedno z mála seinenů které jsem viděl a já téměř miluji kresbu seinen. To je za 1*. Příběh se mi zdá zatím dobrý, pěkná akce. Proč nejspíš nikoho nezabíjejí, je to přece jasné. Vražda jako čin změní neuvěřitelným způsobem náladu a atmosféru celého díla., Pokud tvůrci plánovali atmosféru tajemna a mystéria s trochou smutku a melancholie, vražda by celou atmosféru hodila do koše a vytvořila by se jiná spíše podobná třeba death notu. osobně kdybych chtěl udělat mangu nebo anime, tak bych chtěl aby byla akční, ale nemohu nechat hlavní hrdiny vraždit, lidé by se na ně koukali jinak, nepochopili by je tak jak bych chtěl. takže to je za 2*. Pohled na tajné složky a usa který popisuješ, je prostě jenom názor jedné části japonců, vlastně všech lidí, znám pár lidí, kteří si myslí, že usa a fbi zabíjejí jen tak jak se jim zachce. Tu holku jsem ještě neviděl, ale jak jí popisuješ je asi trochu geniální blázen. pokud vám jde v životě jen o jednu věc věřím že si jí dokážete vychutnat. pokud porazíš svého největšího nepřítele je konec, to je paradox hned několika filmů, buďto člověka který dokoná pomstu zabiješ při samotném činu, nebo ho necháš začít nový život, ani jedna možnost v nás nezanechá kompletní uspokojení, je to dilema. to je za 1* . poslední hvězdu dám za zatím sympatické postavy. dodám jenom to že své hodnocení mohu vždy změnit, takže proč nebýt optimista a nedat tomu pět :)

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

SPOILER Po 10. díle... Holka, která vraždí na potkání zavraždí i ty, kteří jí to vraždění doposud povolovali jen proto, aby políbila kluka a pak se zavraždila. Takovou přítelkyni bych fakt mít nechtěl. KONEC POILERU

 

Je neuvěřitelné, kolik náhod do sebe krásně zapadne. Skoro (ale ne tolik) jako v právě sledujícím Strike the Blood.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Pokud to chápu dobře po 8. episodě: (SPOILER JAK MRAKY)

- Hlavní 2 hrdinové (číslo 9, číslo 12) jsou extrémně chytří jedinci, kteří byli v instituci pro značně nadané společně s bílovlasou holkou (číslo 5)

- Z prozatím neznámých důvodů jsou to odborníci (všichni tři) na výbušniny

- Z prozatím neznámých důvodů pokládají výbušniny na určitá místa a díky nim bouchá celá budova. Žádné ztráty na životech

- Z nepochopitelných důvodů si jen nasadí masku a NIKDO je ani po hlasu nepozná, i když chodili pár dní / týdnů do školy. . . . . . .

- Nepochopitelně [číslo 5] chce pomstu vůči těm dvěma a pomsta probíhá tak, že:

> se spolčila s Interpolem / USA policajtama, kteří mají v Japonstku největší super moc

> nastražuje bomby a vraždí lidi jen kvůli tomu, aby mohla s těma dvěma hrát šachy

> snaží se je zabít, ale vlastně se je nesnaží zabít

> USA policajti jsou naprosto v klidu z toho, že kvůli ní vybouchlo letadlo a metro s nějakými oběťmi na životech (nedělám si iluze) a říkají "trochu to zklidni, zlato, ale jinak ok"

- mezitím má holka problémy doma, uteče, nastěhuje se k 2 teroristům, neumí ABSOLUTNĚ vařit, je neuvěřitelně stupidní a jen jim ztěžuje život

- číslo 12 se teď rozhodl stupidní holku zachránit

- a jedná zajímavá věc je detektiv, kterého nadřízení vyloženě nenávidí, protože jako JEDINÝ dělá svou práci dobře.

 

Mno... Tahle nepochopitelná sra*ka má 88% (5.9.14), všichni to viditelně milují a mně by opravdu zajímalo - proč.

Příběh nepochopitelně zmatený, nelogické charaktery, nelogické skutečnosti, pointy, policie, vše tam odporuje zdravému rozumu jen proto, že mají 5, 9 a 12 "bolestivou minulost", která to vše ospravedlňuje?

Gah...

KONEC SPOILERU

 

Boha mě a show nebaví, ale pro tu stupiditu a tu jejich mystickou minulost jí prostě musím dokoukat :-D

 

Prosím napište mi někdo KONKRÉTNÍ věci, co vás na tom baví, že tomu dáváte

5* (fantastická show, která nemá chybu) nebo

4* (úžasná podívaná s lehkými chybkami, ale doporučil bych ji každému)..

3* chápu, bohužel takto střídmý člověk je zatím jen jeden.

Reklama

Reklama