Reklama

Reklama

Když mezi Elsou a Pierrem náhle vzplane prudká vášeň, zdá se, že byli stvořeni jeden pro druhého. Jejich vzájemná přitažlivost však naráží na dvě překážky: Pierre miluje svou ženu a Elsa se zařekla, že nikdy nebude chodit s ženatým mužem. Pierre (François Cluzet) je už patnáct let ženatý a má dvě děti. Svou ženu pořád miluje a otcovská role ho naplňuje. Dalo by se říct, že je se svým životem spokojený. Dokud jednoho večera nepotká Elsu (Sophie Marceau). Oba si povídají, smějí se a vtipkují jako dvě spřízněné duše. K podobným setkáním nedochází každý den. O dva týdny později na sebe náhodou narazí znovu. Touha, která je k sobě přitahuje, je u obou stejně intenzivní - a oni si navzájem sdělí, co cítí. Zacházejí příliš daleko. Jenže Elsa má zlaté pravidlo nikdy si nezačít s ženatým mužem a Pierre chce zase zůstat věrný. A tak se vydají každý svou cestou, aniž by si spolu vyměnili telefonní čísla, a nechají všemu volný průběh. Hranice mezi tím, co si o svém vztahu představují a co se skutečně stalo, se stírají a jejich fantazie se začne prolínat s realitou. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (24)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh starý jako lidstvo samo.Příběh ,kde se představy mísí se skutečností,touha s odmítáním....typická francouzská vztahovka.Vadil mi neslaný nemastný Cluzet. se kterým měl jeho dabér asi dost fušku. Trefit se mu do úst...Příběh plynul lehce tak jak to umí Francouzi - když chtějí.Bez zbytečného mezinárodního obsazení. ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nedá odpověď, ale nabídne spoustu otázek. Líbila se mi celá řada momentů ve filmu, včetně těch, kdy si režie prostě hrála. Miluju otázky "Co kdyby...?" A když přišla Pierrovi do zasedačky esemeska, jeho reakce mě ponoukla k tomu vykřinkout - sakra, seš frajer. S odstupem si troufám tvrdit, že film za 81 minut vašeho života stojí. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Isť tam tým smerom,znamená ísť v protismere",platí pravidlo pre zakázanú lásku,ale zákazy sú predsa na to,aby sa porušovali.Ach tá romantika.Zase som sa raz nechala uniesť.Medzi milencami to iskrilo ako na bežiacom páse,až mi prišlo ľúto,že jedna iskra neuštipla i mňa.Len mi prišlo ľúto toho nezmyselného záveru.Celý príbeh sa mi razom zdal zbytočným.Pre potešenie srdca a pohladenie duše. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ono to chvíli trvá, než odhalíte, že je to parodie na romantiku, a že to tvůrci udělali schválně. Definitivní jistotu dodá až Des'ree a její I'm Kissing You, kdy Sophie zalijou hasičské kapky. Od té doby jsem film začal vidět jinak a docela se bavil. Možná je lepší to vědět a nepouštět to jako sladkobolnou romanťárnu, ale parodii. Hodnocení první, neodhalené části: maximálně dvě, druhá půlka za čtyři a půl. François Cluzet (ten francouzský Dustin Hofmann) rozhodně sympatičtější než jako kvadruplegik. Marceau to pořád sluší! Bez výrazné erotiky. ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Milujem romanticke filmy ktore nie su presladene,ale skor realne,nutia k zamysleniu.Super podany pohlad na to ako lahko da zalubit a co vsetko pri tom moze clovek stratit ci ziskat ak je zadany.Tento kusok plynul s absolutnou nenutenou lahkostou,nebol jednostranne zamerany na romantiku,ale poukazal aj na precitnutie s tochto osialu pokial si uvedomime mozne nasledky.Herecke vykony dokonale,vieruhodne,nenutene.Ja som ocarena ako v tranze,davam 5 hviezd a dve moje vymyslene k tomu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama