foto

Teresa Mahoney

  • nar. 1971
    Lewisham, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
2018 Hurikán
Má večeře s Hervém (TV film)
Peterloo
2017 Všechny prachy světa
2016 Podfukáři 2
V zajetí démonů 2
2014 Osudová láska
2013 Uzavřený kruh
2012 Gambit
2011 Johnny English se vrací
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
Radost pro Freddieho (TV film)
X-Men: První třída
Železná lady
2010 Cemetery Junction
Robin Hood
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
Pád do tmy 2

TV seriály

2020 Veliká (TV seriál)
The Great (E01)
2019 This Time with Alan Partridge (TV seriál)
White Gold (TV seriál)
Boj o vlajku (S02E05)
2018 Trust (TV seriál)
The House of Getty (E01)
2017 The End of the F***ing World (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2014 People Just Do Nothing (TV seriál)
Siblings (TV seriál)
2013 You, Me & Them (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
2012 Hunderby (TV seriál)
Some Girls (TV seriál)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mysl hory přenáší (S05E03)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Rock & Chips (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2007 Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Balls of Steel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky