Reklama

Reklama

Když mezi Elsou a Pierrem náhle vzplane prudká vášeň, zdá se, že byli stvořeni jeden pro druhého. Jejich vzájemná přitažlivost však naráží na dvě překážky: Pierre miluje svou ženu a Elsa se zařekla, že nikdy nebude chodit s ženatým mužem. Pierre (François Cluzet) je už patnáct let ženatý a má dvě děti. Svou ženu pořád miluje a otcovská role ho naplňuje. Dalo by se říct, že je se svým životem spokojený. Dokud jednoho večera nepotká Elsu (Sophie Marceau). Oba si povídají, smějí se a vtipkují jako dvě spřízněné duše. K podobným setkáním nedochází každý den. O dva týdny později na sebe náhodou narazí znovu. Touha, která je k sobě přitahuje, je u obou stejně intenzivní - a oni si navzájem sdělí, co cítí. Zacházejí příliš daleko. Jenže Elsa má zlaté pravidlo nikdy si nezačít s ženatým mužem a Pierre chce zase zůstat věrný. A tak se vydají každý svou cestou, aniž by si spolu vyměnili telefonní čísla, a nechají všemu volný průběh. Hranice mezi tím, co si o svém vztahu představují a co se skutečně stalo, se stírají a jejich fantazie se začne prolínat s realitou. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (24)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade musim pochvalit vyber hercov,Sophie Marceau je stale nadherna zena,nechapem,ako to robi,ze v jej veku vyzera na 30,no uzasne sa na nu pozera a Francois Cluzet je mega-sympatak,on na mna urobil dobry dojem uz vo filme Nedotknutelni,jednoducho tato romanticka zalezitost je prijemna,mila a pohodova,citit z nej Francuzsko,za mna davam pat hviezdiciek...:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ženatý nemají penis." Tak to pozor, my je máme a jsou úžasně vytvarované. Jen nemáme povolení je používat kdy chceme, kde chceme a s kým chceme. I Pierre ho má a když to mezi ním a Elsou zajiskří, tak ... no to "velké tajemství" nebudu prozrazovat. Mě to tedy celkem bavilo, zejména ty erotické představy a Elsa, která se po třiceti letech vrátila k černé kožené bundě a zase mě v ní položila na lopatky. A to se nedělá. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

"Aby příběh nikdy neskončil, nesmí začít". Poslední slova filmu přesně vystihují romantický příběh, který svede k sobě dva sympatické lidi. Francouzi podobné filmy umí, kdo by si nevzpomněl při sledování   tohoto slaďáčku na Lelouche a jeho film Muž a žena? Představivost co by kdyby je lákavá a každý si domyslí to svoje. Fantazii se meze   nekladou. Nezbývá než poznamenat, že Sophie Marceau je stále půvabná žena i v   přicházející padesátce a Francis Cluzet má charisma, které ke správnému Francouzi patří. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh starý jako lidstvo samo.Příběh ,kde se představy mísí se skutečností,touha s odmítáním....typická francouzská vztahovka.Vadil mi neslaný nemastný Cluzet. se kterým měl jeho dabér asi dost fušku. Trefit se mu do úst...Příběh plynul lehce tak jak to umí Francouzi - když chtějí.Bez zbytečného mezinárodního obsazení. ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Milujem romanticke filmy ktore nie su presladene,ale skor realne,nutia k zamysleniu.Super podany pohlad na to ako lahko da zalubit a co vsetko pri tom moze clovek stratit ci ziskat ak je zadany.Tento kusok plynul s absolutnou nenutenou lahkostou,nebol jednostranne zamerany na romantiku,ale poukazal aj na precitnutie s tochto osialu pokial si uvedomime mozne nasledky.Herecke vykony dokonale,vieruhodne,nenutene.Ja som ocarena ako v tranze,davam 5 hviezd a dve moje vymyslene k tomu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno