Reklama

Reklama

ZOH 2014 Soči: Slavnostní zahájení

(pořad)
  • Rusko Sochi 2014 Olympic Opening Ceremony (více)

Obsahy(1)

Přímý přenos zahajovacího ceremoniálu Zimních olympijských her v Soči. (Česká televize)

Recenze (44)

Z0oMb3E

všechny recenze uživatele

Čo si o olympiáde v subtrópoch made in exCCCP myslím, povedala žltá verzia vypatlaného Paroubka (Simpsonovci, 07x02) za mňa: Vyhodíme do povětří přehradu, zničíme lesy a jestli tu žijí nejaká zvířata, která by mohla dělat problém kolem vaších kamer, neháme je vyhladit! ... moja hobitština nie je nič moč, no hádam som to z posluchu trafil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty vole poserte se všichni zasloužilí antikomunisti. Ta hysterie co se tu zvedla mi přijde až k smíchu. Kurva lidi tady jde o sport a ne o politiku, pokud jste to náhodou nepochopili. Mám vytáhnout všechny kontroverzní země který kdy pořádali olympiádu? A nebo radši ne jebu na to a vy by jste měli taky asi takhle. Jinak očekávaná pompéznost v Ruském podání. Je na tom vidět, že to asi fakt tu miliardu stálo a co jako?! Jsou to vaše prachy nebo moje? Nejsou tak to neřešte. Prostě tu jenom předvádíte jednu velkou pózu. Pokud vím tak nám už Rusáci dluh vrátili a prostý občan ČR z toho stejně uvidí leda tak velký hovno. Jinak jak už jsem uvedl prachy z toho cejtit jsou byla to jedna velká naleštěná show, ale nějaký hlubší smysl nebo originalitu jsem v tom nenašel. Těžko to nějak hlouběji rozvinout prostě jsem se u toho nenudil, ale že by mě to nějak uchvátilo to se taky říct nedá. Na oko docela pěkná podívaná nic víc v tom netřeba hledat. A z politikou mě vyližte prdel. Pokud vím tady jsme na filmové databázi pokud jste si toho teda náhodou nevšimli...60% ()

Reklama

Abes 

všechny recenze uživatele

Хоpоший церемониал ( + ) úvodní azbuka, většina projekcí, české, francouzské, u.s. kombinézy, medvěd levhart zajíc ( - ) pouťové barvičky v pasáži s Chrámem Vasila Blaženého, německé nanukové kombinézy, irské IRA kombinézy, to s gulagy Černobyly Staliny a Spilbergy jakože sranda ale mínusko i pro vás ()

lofa

všechny recenze uživatele

Snad bude oficiální zahajovací ceremoniál bez větších nedostaků, které jsou jinak každý den publikovány v médiích,...ale ne...5 sněhových vloček mělo vytvořit 5 olympijských kruhů,...chybička se vloudila, byly jenom 4 :-) Asi nebude mít jeden kontinent zastoupení :-( O olympiádu je v Rusku obrovský zájem,..hm a proč jsou tedy v záběrech při slavnostním zahájení zabírány hlavně prázdné sedačky ?? že by zájem nakonec opadl ?...naštěstí tyto sedačky byly určeny sportovcům, takže vše v pořádku. Ale proč je zabírat ? hm ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Podle mého vcelku povedené zahájení Her. Sice britské se mi stále líbí o něco víc, částečně i proto, že toto místy mělo trochu slabší momenty, které mě trochu nudily. Jako představení pořadatelské země rozhodně výborné. Paradoxně, přes tu ruskou tendenci k monstrozitě, to relativně prosté zapálení ohně mě celkem příjemně překvapilo. ()

Zajímavosti (6)

  • Jedna z velkých vloček, které se měly ve vzduchu spojit do svítících olympijských kruhů, se nerozevřela. Úvod ceremoniálu se tak odehrál pouze pod čtyřmi kruhy bez toho, který symbolizuje Ameriku. (Kmotr76)
  • Rusové do zahájení údajně investovali miliardu českých korun. (Kmotr76)
  • Vlajku České republiky nesla lyžařka Šárka Strachová. (Kmotr76)

Reklama

Reklama