Reklama

Reklama

ZOH 2014 Soči: Slavnostní zahájení

(pořad)
  • Rusko Sochi 2014 Olympic Opening Ceremony (více)

Obsahy(1)

Přímý přenos zahajovacího ceremoniálu Zimních olympijských her v Soči. (Česká televize)

Recenze (44)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nevím čím přesně to bylo, ale začátek - nástup sportovců - mi přišel nějaký vláčný. Jediné co moji maličkost donutilo zbystřit bylo jméno Vanessy Mae. No páni, někde jsem četl že by snad " mohla " být v OH, ale zpráva byla později dementována, jako neověřená. ////// Začátek se podle mně povedl. Nájezd RUSKÉ TROJKY za kterou se rozpadala ledová plocha, byla famózní, a jen dokazuje že technologie jde kupředu i v místech jako je matička RUS. Nástup spartakiádních cvičenců na pohyblivé mapě mněl taktéž své kouzlo - hlavně když spartakiádníci postupovaly a pod nohama se jim měnila poloha mapy. Pak to šlo do kytek, páč balet je neco čemu nerozumím. ///// Neotevření pátého kruhu mi v posledních myšlenkových procesech přišel jako geniální mystifikační akt, ze kterého bude na PUTINA a " jeho " OH vzpomínáno ještě dlouhou dobu ( geniálně promyšlený tah na bránu ) ---- Co moji osobu rovněž zaujalo, byla kratičká zpráva že antidopingové testy se uchovávají 8 let. To jsem třebas nevěděl. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Celá shov, byla jistě zajímavá a Sochi, může být na své OH patřičně hrdá, jenže nebylo to zahájení až takové jak jsem očekával ( vlastně ani nevím co jsem mohl čekat ) Všudypřítomný sníh, vločky a celá ta zimní nádechová atmosféra se mi líbila. Určitě ale nebylo špatné nebo nějak odfláknuté - 3 hvězdy. """"""""""""""""" ---- """"""""""""""""" DODATEK : pokud sportovec musí používat doping, tak nemá na takových to hrách co dělat. Kdokoliv v minulosti doping použil, by mněl mít doživotní zákaz jakéhokoliv sportovního klání se účastnit. Pokud neumí závodit férově, nemá ve sportu co dělat. Můj názor. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Závěrem - oblečení našich reprezentantů je zajímavé. Navštívil jsem stránky Alpine Pro, a mají i celkem příznivé ceny. Celý komplet oblečení ( boty, ponožky, kalhoty, tričko, mikina, bunda a čepice ) by vyšla na nějakých cca 15 000 - popřemýšlím o zakoupení. Čepice je naprosto geniální. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Jdu se radši vožrat, nejsem zvědavý na kýč jak píč (miliarda sem, miliarda tam, oheň na střeše), nehledě na to, že jsem homosexuální fanoušek Pussy Riot nenávidící vše na východ od Pelhřimova, zdrávstvujtě. Ovšem jsem rád, že jsem se dnes ráno díky KGFD dozvěděl o učinkujících hvězdách, jako se Nikita Michalkov, Vladimir Putin, Anna Netrebko, Vladislav Tretiak, Vanessa Mae, Zdeno Chára, Miloš Zeman, Sergej Bezrukov ...si děláte prdel, ne? G jako Gulag na vás. Mimoúdem, smí se napsat Putin je čurák?...tak tedy, Putin je čurák!!! Ještě dovětek pro místní vysoce intelektuální rusofily, vyližte si prdel, hlavně pan gulah, ten mě opravdu pobavil, čest kokoti.......... tak mě napadlo, když je dnes už 18.3., pořád má někdo chuť fackovat zlé komentátory v kontextu s Ukrajinou, u pravoslavné prdele, to snad ne!!! ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Za mnoho z toho, co komentátoři vypustili z huby, bych jim vrazila z každý strany jednu. Nejméně jednu. Zda-li při ceremoniálu v Londýně vytahovali historii kolonií nebo třeba Mnichovskou dohodu? Vzpomněl kdy někdo vyvraždění domorodého obyvatelstva při ceremoniálu v Salt Lake City, japonských válečných hrátek při hrách v Naganu? Když už, tak buďte fér. Nejde to? Držte tedy zobáky. Podle očekávání velkolepé, vlastně nijak překvapivé, ale u mě osobně si šplhli za tu Vojnu a mír. Takže vzhůru k těm opičárnám na sněhu a ledu, ať to máme za sebou. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Podle mého vcelku povedené zahájení Her. Sice britské se mi stále líbí o něco víc, částečně i proto, že toto místy mělo trochu slabší momenty, které mě trochu nudily. Jako představení pořadatelské země rozhodně výborné. Paradoxně, přes tu ruskou tendenci k monstrozitě, to relativně prosté zapálení ohně mě celkem příjemně překvapilo. ()

lofa

všechny recenze uživatele

Snad bude oficiální zahajovací ceremoniál bez větších nedostaků, které jsou jinak každý den publikovány v médiích,...ale ne...5 sněhových vloček mělo vytvořit 5 olympijských kruhů,...chybička se vloudila, byly jenom 4 :-) Asi nebude mít jeden kontinent zastoupení :-( O olympiádu je v Rusku obrovský zájem,..hm a proč jsou tedy v záběrech při slavnostním zahájení zabírány hlavně prázdné sedačky ?? že by zájem nakonec opadl ?...naštěstí tyto sedačky byly určeny sportovcům, takže vše v pořádku. Ale proč je zabírat ? hm ()

Zajímavosti (6)

  • Vlajku České republiky nesla lyžařka Šárka Strachová. (Kmotr76)
  • Na závěr zažehly olympijskou pochodeň legendy dvou nejoblíbenějších ruských sportů, hokejový brankář Vladislav Treťjak a krasobruslařka Irina Rodninová. (Kmotr76)
  • Rusové do zahájení údajně investovali miliardu českých korun. (Kmotr76)

Reklama

Reklama