Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

Joges 

všechny recenze uživatele

Šelest BucKingham je zamilovaná a tudíž rozumu zbavená. Protlačila do živých kol svého nejmilovanějšího zpěváka. Je to evidentní. První velké obětí, cílená chvála R.Műlera, popření nedostatků a vyslání milého do dalšího kola. Nic proti Matěji Vávrovi nemám, snaží se, umí dobře zpívat, je sympaťák, ale tvrdit, "i když jsi introvert, nevadí, stejně postupuješ dál", oproti Lukáši Grűnerovi, který zpívá téměř dokonale, na lidi a publikum je zvyklý, avšak ouha, zpívá s kytarou, to je problém, je vážně velmi směšné. Přitom loni v britské X Factor postoupil do živých kol právě kluk s kytarou, Luk Friend. Český X Factor sleduju nepravidelně, spíše ze zájmu o zpěv. Takové nevhodné rozhodnutí však sráží tenhle pořad k zemi a já jej s nechutí vypínám. Sisa Sklovská je afektovaná. Nejvíce boduje Oto Klempíř. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to zase super úžasný, ale černý čísla si to nezaslouží. Porota je celkem fajn. Mile mě překvapila Celeste, protože jsem po zkušenosti z loňské superstar čekal druhou Farnou, ale to se naštěstí nestalo, protože má Celeste alespoň mozek. Proti Brzobohatému jsem nikdy nic neměl, Sisa jde přežít a Oto mě začal celkem bavit. Pyco je skvělý jako vždy a účinkující buď alespoň ujdou (opravdu dobrý byli asi 2) nebo alespoň pobaví. Po castinzích 69% Edit: Výběr do živých přenosů porota p*****a, z osmi lidí se mi líbil jeden. Po prvním semifinále 40% ()

Reklama

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Dobrá kulisa, Pyco jako moderátor, občas fungující porota......jen to hraní na city už je trošku trapné. Kde vůbec ty naše televize berou ty neustálé fronty přihlášených??? Ale zase na druhou stranu, lepší jak nováckej Hlas, kde ještě měli tu drzost si u zakoupeného formátu překopat pravidla, až je to hnus. ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Tak dneska jsem čirou náhodou nechala zapnutý televizní program na Primě a ke svému úžasu jsem okamžitě neskočila po ovladači a nezačala zběsile přepínat na něco jiného (jelikož tenhle typ pořadu normálně nesleduji), ale zaposlouchala jsem se do hudebních výkonů soutěžících, kteří už byli vybráni do úzkého předkola než se pak zbytek těch "nej" objeví v živém vysílání. Výběr z pěti kapel ... no, tak tam bych si asi nevybrala. Možná to duo a pak ta jedna skupina z Nového Jičína. Ta jejich zpěvačka měla vážně skvělý hlas (však jak jinak, vždyť jsou to Moraváci a hlavně u nás se to muzikantsky kvalitně líhne). Škoda, že nepostoupili a vybrali skupinu lunetiků, kteří byli nesladění, pěvecky nic moc ... kam dali uši Najtworci. ... chjo. Pak ale přišli na řadu kucí. Vůbec bych se nechtěla ocitnout v pozici Šelesty a mezi nimi vybírat. Ti borci byli hotoví zpěváci s čistým jedinečným projevem a originální barvou svého vrozeného hlasového talentu. ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem měl trpělivost, ale už mě to opravdu přestalo bavit. Jelikož poslouchat tu přehlídku "hvězdný pěchoty" už prostě nevydržim. Kde jsou ty hlasy!?!? ..za těma asi budu muset na konkurenční kanál do konkurenční soutěže. Protože tam aspoň vysílají opravdu talentované zpěváky a nezahlcují nás dvouhodinovou stopáží plnou nýmandů, co neumějí zpívat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama