Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Found footage a trošku na jiný způsob, což tomu vůbec neškodí. Ze začátku jde spíše o takové mírné seznamování a řekl bych, že převažuje spíše nuda. Od druhé poloviny se začne přiostřovat a až do závěru je co sledovat. První krveprolití, které se odehraje na webkameru je geniální, takovou nechutnost jsem opravdu nečekal. Takové videa mi připomínají Mexickou válku na stránce Návrat do reality, měl jsem z toho úplně stejně hnusný pocit. Díky délce a dost nadprůměrné druhé polovině nemůžu jít s hodnocením níže. Od FF stylu už moc nečekám, protože je to v této době dost zatěžovaný hororový subžánr, ale tento je zpestření, za které by měl být každý divák rád .. 6/10 = 68% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pozor spoilery: nejdřív jsem si myslel, že tam jsou 2 zakuklení vrazi - nějací psychopati a hackeři. No docela mě překvapilo, že se z toho vyklubala rozsáhlá sekta, která natáčí vraždy a uploaduje je na vlastní webové stránky. Za zhlédnutí videa si samozřejmě nechávají zaplatit, takže docela dobrý kšeft a hlavně zajímavý námět. Na to, že je to režisérův debut, tak má ode mě velkou pochvalu. Problém těchto filmů je v tom, jak obhájit nutnost vše natáčet. 75% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně narazil na film s prostředí internetu, u kterého se dá i trochu bát! A to jsem to po té hovadině Megan is Missing chtěl vzdát... The Den dokáže vyděsit, fungují zde lekačky (což už jsem dloooouho u žádného hororu nezažil) a hlavní postava je sympatická. Jenže do toho je kupa nelogičností (vana, posledních 20 minut...) a závěr mě teda hodně zklamal, ale musí se uznat, že aspoň víme proč... Během sledování mě napadl jiný konec, který by se mi zamlouval víc, ale rozepisovat ho zde nebudu. 3* ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl FF, napůl Phone/Webcam, žánr kterej mě nikdy neomrzí. Něco jako chatroulette a s tím spojený internetový nebezpečí. Celý dny strávit online, to nemůže skončit dobře, někdo si vás za oběť holt musí najít. Navíc hodně dobře uchopeno a celkem brzo, už od chvíle, kdy se ve spojení ukázala fotka asiatky několikrát během pár dnů, to nabíralo na atmosféře a už jak to začlo samo psát, potom náký hacky a člověk tuší, že v tom něco bude. Možná až ten konec byl na mě trošku přefantazírovanej těma místnostma a bubákama, ale v závěru to asi není nejhorší byznys na internetu. Holt videocalling s cizíma lidma se nevyplácí... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Elizabeth pracuje ako testujúci užívateľ novej "web chate" siete, "the Den". Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Nakoľko je polícia bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. Odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitá v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa, tvárou tvár, narušenému psychopatovi? Pomerne originálny "found footage" nie tak celkom splnil čo si predsavzal. Nie, že by dostatočne vďaka pár slušným gore scénam či priemerným lakačkám nezaujal, no nebola to zas taká pecka, z ktorej by divákovi padla sánka. Každopádne, "milé" osvieženie pre nudný podvečer - 60%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama