Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že čím dál více herců či hereček to zkouší i za kamerou. Některým to vyjde a jsou mnohem více chváleny za své režisérské schopnosti, než za ty herecké. A pak jsou tady tací, kteří si pěkně nabijí. Chris Evans díky svému debutu patří zatím do první skupiny. Evans si vybral docela dost obyčejný příběh, o dvou postavách, kteří chodí a povídají a svým způsobem se snaží znovu najít sami sebe. Díky sympatické dvojici Evans a Alice Eve film uteče dost rychle , že si ani nevšimneme několika nudnějších scén, které trochu brzdí film. Before We Go je sympatický film, se sympatickými herci, kteří hrají zajímavé postavy a několikrát jsem si při sledování vzpomněl na filmy Richarda Linklatera(trilogie Před úsvitem, soumrakem, půlnocí). ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Evansův crush song, který mi připomněl nejednu probdělou noc strávenou ve městě, hrdinské dobývání (ne)dokonalého protějšku nebo moje oblíbené kouzelnické číslo nazvané „útěky na tisíc způsobů“. Křehká devadesátiminutovka, která možná na začátku lehce pokulhává, ale nakonec rozbuší srdeční sval jako už dlouho nic. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chris Evans je ten největší pohodář na světě! A na popud této skutečnosti si zrežíroval a sám zahrál komorní, leč velice prozíravé romantické drama a já se zmohu pouze na jedno. Chrisi, prosím, nekonči s herectvím! Režíruj si, co chceš, ale hraj v tom také...tvé charisma by mi chybělo. Jo a na Alice Eve bych nerad zapomněl, ta je stejně kouzelná, jako celý tento film...92% ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Romance jedné noci, to je základním motivem Noci v New Yorku. To v čem však uspěl film Před Úsvitem, v tom naopak vcelku propadá právě Noc v New Yorku. Nedaří se navodit pocitu osodu, jež by měl ústřední dvojici provázet. Film táhne především charisma Chrise Evanse, který si film i natočil. No nevedl si úplně špatně, ale nezapomenutelně taktéž ne. Ruční kamera, kouzlo New Yorku (byť i jeho by se dalo využít lépe) a charisma herců. To jsou hlavními taháky filmu. Příběh už je bohužel nijaký. A byť postupně rozvíjíme minulost dvojice, očekávání se nedaří naplnit. Dialogy taktéž ničím výrazně neoslňují a ve výsledku se proto jedná o veskrze průměrný film. I když je to škoda, potenciál tu byl. 5/10. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se na to podívat, jelikož ho ohodnotilo mnoho uživatelů z mého seznamu oblíbenců a přesně polovina tomu dala 1-2 hvězdičky a druhá polovina 4-5 což je dost nezvyklá anomálie. Nutno podotknout, že dobré hodnocení dali jen ženy a špatné muži. Jsem nakonec někde uprostřed. Chris je v tomhle filmu hroznej simp a jeho postava bude vždy trpět jelikož jeho láska prochází srdcem, kdežto láska žen kolem něj pochází převážně z žláz s vnitřní sekrecí. Poslední noc s Keirou Knighley a Samem Worthingtonem byl skoro stejný film, ale lepší. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)
  • Chris Evans (Nick) sa chcel naučiť hrať na trúbke, aby scény odohral sám. Veľmi rýchlo prišiel na to, že je to veľmi ťažké a tak sa aspoň do detailov naučil správny prstoklad, ktorý je presný aj vo filme. (De Large)
  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)

Reklama

Reklama