Reklama

Reklama

Špatná volba

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Komedie / Drama
Česko, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Žena se chystá do práce, přítel ještě vyspává a po okolí se potuluje záhadný, možná velmi nebezpečný muž. Ohrozí spokojený život dvojice?
Film byl natočen na mobilní telefon a promítnut na 21 ročníku festivalu Febiofest v soutěžní sekci I ty jsi filmařem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto snímku jsem se dostal víceméně zcela náhodou a jeho obsah mi teda popravdě moc nevoněl. Přesto dokážu ocenit amatérskou tvorbu a musím tvůrce pochválit hlavně za ono „natáčení“ přes mobil. Já si dopředu nic o ději nepřečetl, takže jsem byl ke konci vážně trošku překvapený, no dalo by se říci i dost rozladěný, ale to je jedno… ()

Reklama

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

BUM! První záběr a hnusná a nevkusná typografie. Já spíš nechápu jednu věc (to, že to vypadá, tak jak to vypadá, to teď nechme stranou). Ona se probouzí a spěchá rychle pryč. Proč? Podle závěrečné fotky bych to tedy chápal tak, že jsou pár. Čeho se tedy bála? Nebo spěchala do práce? Každopádně to po příběhové stránce aspoň zaskočilo a překvapilo. Po filmařské stránce tam je jistě na čem pracovat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naneštěstí jsem si přečetl první komentář zde ještě před zhlédnutím filmu. NEDĚLEJTE TO! I přesto ale musím ocenit, že to napětí je budováno hodně povedeně. Na svém písečku je to hodně slušná práce. Nápadité, dobře budované, herecky obstojné. Má to nápad i švih. Těší mě, že tomáš točí i horrory, protože z něj může nějaký dobrý vypadnout. ()

Zajímavosti (2)

  • Interiéry byly natočeny v noci, exteriéry pak při západu Slunce. (Wolfíček)
  • Film se dostal na festivalu Febiofest v kategoii filmy mobilem (i ty jsi filmařem) mezi nejlepších šest filmů. (Wolfíček)

Reklama

Reklama