Reklama

Reklama

Špatná volba

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Komedie / Drama
Česko, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Žena se chystá do práce, přítel ještě vyspává a po okolí se potuluje záhadný, možná velmi nebezpečný muž. Ohrozí spokojený život dvojice?
Film byl natočen na mobilní telefon a promítnut na 21 ročníku festivalu Febiofest v soutěžní sekci I ty jsi filmařem. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naneštěstí jsem si přečetl první komentář zde ještě před zhlédnutím filmu. NEDĚLEJTE TO! I přesto ale musím ocenit, že to napětí je budováno hodně povedeně. Na svém písečku je to hodně slušná práce. Nápadité, dobře budované, herecky obstojné. Má to nápad i švih. Těší mě, že tomáš točí i horrory, protože z něj může nějaký dobrý vypadnout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto snímku jsem se dostal víceméně zcela náhodou a jeho obsah mi teda popravdě moc nevoněl. Přesto dokážu ocenit amatérskou tvorbu a musím tvůrce pochválit hlavně za ono „natáčení“ přes mobil. Já si dopředu nic o ději nepřečetl, takže jsem byl ke konci vážně trošku překvapený, no dalo by se říci i dost rozladěný, ale to je jedno… ()

Nikiana 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER! Autor se zaměřil na vcelku aktuální téma doby. Muž, který tají, že je gay, si najde holku, aby byl "normální" a dál ji podvádí s mužem. Vcelku povedená hříčka, doprovázená klavírní hudbou, která příběh beze slov vhodně doplňuje a technické zpracování povedené. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

BUM! První záběr a hnusná a nevkusná typografie. Já spíš nechápu jednu věc (to, že to vypadá, tak jak to vypadá, to teď nechme stranou). Ona se probouzí a spěchá rychle pryč. Proč? Podle závěrečné fotky bych to tedy chápal tak, že jsou pár. Čeho se tedy bála? Nebo spěchala do práce? Každopádně to po příběhové stránce aspoň zaskočilo a překvapilo. Po filmařské stránce tam je jistě na čem pracovat. ()

Reklama

Reklama