Reklama

Reklama

Maso pro zámeckou paní

  • Španělsko Killer Barbys (více)

Známá rocková kapela se vrací pozdě v noci z koncertu domů. V pustém lese mají poruchu na autě, ale naštěstí jsou nablízku jednoho starého hradu. Ochotný správce hradu jim nabídne nocleh, protože tak pozdě v noci je oprava vyloučena. Nikdo z kapely však netuší, že právě přijali pozvání do pekla. Čeká je nejdelší noc v životě a kdo bude mít štěstí, tak se snad dožije rána. Na hradě totiž sídlí sám ďábel! Na to ale členové kapely přijdou příliš pozdě. (Vapet Production)

(více)

Recenze (48)

Ajvngou odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem si to ve videopůjčovně stejně jako POMO půjčoval za 30,- a na zadním obalu jsem nadšeně četl hlášku: "legendární horror". Natěšením, že jsem objevil nějakou skrytou perlu se mi prsty u nohou zkroutili do tvaru půlměsíce. Po zhlídnutí do poloviny jsem nevydržel a musel jsem TO vypnout neboť hrozilo akutní selhání srdce (postelovo-mikrobusové scény) a z neustále nevěřícně otevřených úst začali vycházet sliny. No bída, co si budeme povídat. Pravda ale je, že na tenhle film jsem nikdy nezapoměl. ()

JimDeNiro odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle trash si pamatuju, že to obráželo videopůjčovny a bylo to stále vypůjčené.. Pak jsem se k tomu dostal, no hrozná zhovadilost. Půjčovné bylo kolem 26,-Kč, ale film o hovně.. Paradox, že si to stále pamatuji a je to tak zhruba 20 let :D Nějaká čubka na zámku vždy někoho ošukala a pak zabila :D :D :D Prosím již nikdy více... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle je klasické hraniční dílo. Může to být stejně odpad jako kult. Já ten film mám hrozně moc rád a jsem rád, že jsem svým hodnocením zvedl jeho procenta z opravdu bídných 19 na lépe vypadajících 20. Tohle je prostě malý, úzce profilovaný klenot. Film tak špatný, až je vlastně dobrý. Film obsahujících hned několik výborných scén. Film, s neustálou chmurnou atmosférou. Film, který vám musí sednout. 3,5* ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Proč to tu všichni "odpadujete!"? Já jsem se teda tou brakovostí, dementníma hláškama a velmi laciným příběhem královsky bavil! :-D Asi na mém dojmu má lví podíl vysmátá atmosféra z Festivalu otrlého diváka 2014, ten příšerný český dabing (příšerně k popukání) a patrně bych si to těžko pustil doma, ale Masíčko mě dokázalo nemálokrát vytlemit! A za doprovodu velmi "chytlavého" songu! Navíc smrt parním válcem je asi ta nejpomalejší, co lze spatřit! :-D ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

POZITIVA: Překvapilo mě že u filmů Jesuse Franca může být nějaký náznak děje. Zajímavá stylizace kamery s množstvím záběrů v mlze, které zakryly mnoho nedostatků ve výpravě filmu. Sympatické výkony neherců. NEGATIVA: Hmm to by bylo na dlouho. Úděsná levnost filmu. Roztahanost. Opravdu až moc prostoru věnovaného sexu (ale tohle je vlastně Francův standart). Korunu trapnosti nasadila jakási nesmrtelná hraběnka, v podání nějaké odkvetlé pornohvězdy. Celou dobu, co byla na plátně, se jen nahá válela v posteli. A fakt to nebylo smyslné. Na to, že byla nesmrtelná, nakonec zahynula docela zvláštním způsobem.... Čím déle jsem na film koukal, tím víc mě nudil a postupně jsem jen strhával hvězdičky. Trvat o deset minut víc, tak dám taky odpad. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film jmenoval Killer Barbies, což je jméno skutečné punkrockové kapely, která hraje ve filmu, ale společnost Matell neumožnila použít jméno Barbie, na kterou má ochranou známku. Proto byl název filmu stejně jako veškeré odkazy na kapelu ve filmu změněny na Killer Barbys. K intervenci firmy Mattel nicméně došlo patrně až po natočení větší části filmu, protože lze často spatřit původní nápisy "Killier Barbies", ať již na automobilu, na bicích atp. (hladass)
  • Kapela Killer Barbies si musela po skončení natáčení pořídit novou dodávku, protože tu starou zničili v závěru filmu. (Xeelee)

Reklama

Reklama