Reklama

Reklama

Curve

  • Slovensko Nebezpečný cudzinec
Trailer

Cestou na prípravu vlastnej svadby sa Mallory (Julianne Houghová) pokazí auto v opustenom kaňone. Našťastie je nablízku stopár Christian (Teddy Sears), ktorý jej  opraví motor a ona môže pokračovať v ceste. Za odmenu ho odvezie, čo sa však ukáže ako veľká chyba, pretože za priateľskou fasádou a ústretovým správaním pomocníka sa skrýva sériový vrah. A ten jej už čoskori odhalí svoju pravú tvár. Aby unikla hroziacej smrti a zbavila sa cestujúceho, Mallory spôsobí nehodu a auto sa prevráti. Plán jej však nevyjde - zatiaľ čo vrah sa dostal von z vraku celkom zdravý, ona leží zranená v aute a nemôže sa pohnúť. Musí čo najrýchlejšie vymyslieť niečo nové, pretože psychopat chce svoj čin dokončiť. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka z kategorie survival thrilleru, kdy hrdinka bojuje o přežití, jak s nelítostnou přírodou, tak především s chladným sadistou. Mám tak trochu pocit, že se tvůrci snažili o film typu legendárního béčka Stopař, bohužel si však nedali práci s příběhem, který je šitý horkou jehlou. Atmosféricky však celkem funguje, napětí je také přítomno, chtělo však kvalitnějšího záporáka a sofistikovanější finále. Julianne Hough (jak už jsem jednou říkal, považuji ji za Meg Ryan pro 21. století) je sympatická a divák jí fandí. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Béčkovej thriller, na kterej se dalo koukat díky Julianne. I když tohle nebyla přesně role pro ní. Je to ten typ blondýnky do romantiky, komedíí atd. Že by se v ní někde našla kuráž se rovnat velkýmu chlapovi, no nevím. Každopádně to postrádalo příběh, o co tomu týpkovi vlastně šlo, jenom jí tam takhle trápit. A stopáž ve vybouraným autě taky zrovna neutíkala. Ale s příchodem povodní už se muselo začít něco dít a ten konec to zachránilo. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Děj se zpočátku celkem slibně rozjíždí, polopouštní exteriéry jsou čarokrásné, zápletka se jeví záživnou a kouká z toho hodně solidní thrillerové béčko. Slabiny filmu se ale projevují už před jeho polovinou - nepříliš nápaditý scénář, nepřirozené dialogy a nepřesvědčivé herecké výkony. A finále je bohužel hodně nedotažené a osekané, protože rejža se rozhodl podstatně si ulehčit práci; jako by se snad nedalo jet na dvě dějové roviny, jednu v autě a druhou v domě... No nic. Ale v rámci žánru jde myslím o vcelku uspokojvý průměr, takže půl hvězdy přidám. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela standardní skromnější survival thriller, který jsme už viděli mnohokrát a často i v lepším provedení. Hlavní hrdinka je tu trochu otravná, ústřední záporák naopak docela zábavný a klidně mohl ještě malinko přitvrdit. Chvilkama se to možná až moc vleče, je to plné žánrového klišé, ale finále je zase docela uspokojivé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na to, že se film po většinu čau odehrává v převráceném autě, to docela ušlo, ačkoliv ani tady se Softley nevyhnul hluchým místům, což by se na tak krátké stopáži takhle zkušenému režisérovi asi stávat nemělo. Ale i tak se bylo většinou na co dívat a třeba povodeň byla celkem sympatickou událostí. Škoda, že se trochu víc netlačilo na pilu, co se gore týče, ale tak člověk nemůže mít všechno. Navíc potěšila i sympatická hlavní hrdinka, která navíc uměla hrát, což jsem v podobném béčku ani moc neočekával. 50% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film se připravoval už v roce 2007 a hlavní roli měla tehdy ztvárnit Eva Mendes. (Spidey3)

Reklama

Reklama