Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 2

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (411)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ťuky, ťuky kdopak mi to klepe na dvířka? To jsme my Jeníčku, my hodné jezinky, jsme tu zkřehlé v deštíčku. Otevři nám dvířka, jen dva prstíčky strčíme do vnitřka! Já vám neotevřu, vy jste zlé jezinky a já jsem John Wick, co nechce přijít o svůj dick! Ale no tak Jeníčku... My ti dáme lásku, povozíš nás na ocásku? Jo copak ten Kejón, to je pěknej kujón! Co si myslel? Že se mu jenom tak náhodou do baráku vetřeli dvě extrovní jebačky, kterým jednorázově vyprcá kundičky a pak je prostě pošle na autobus??? Hodně naivní představa. V životě není nic zadarmo a hlavně všechno nemusí bejt, tak jak vypadá. Eli Roth je známej úchyl a překvapilo by mě kdyby natočil něco normálního. Nicméně po hromadě píčovin co má za sebou, začal točit překvapivě podařený filmy a tenhle mě zatím v rámci jeho tvorby bavil nejvíc. Zvažoval jsem i 4* ale po pravdě rozjezd mohl bejt míň pozvolnej a John Dick do toho mohl dát trochu lepší projev než furt jeden a ten samej výraz.65% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet nebol zlý a Keanuho i Anu de Armas mám rád, ale napriek tomu som nedokázal prekúsnuť maximálne nemožné správanie hlavného hrdinu. Z problematickej situácie sa mohol neraz dostať, no buď na ženy útočil príliš jemne alebo náhodne zakopával o predmety na zemi. V konečnom dôsledku tak malo bláznivé duo dievčat svoju obeť vďaka scenáristovi naservírovanú bez väčších obtiaží, čím film veľmi rýchlo stratil napätie. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Neviem z akého dôvodu natočil Eli Roth tento film. Vymyká sa z jeho štandartného portfólia a je mi záhadou prečo Knock, Knock vlastne vznikol pod jeho rukou. Len potvrdil, že nech točí akoukoľvek látku, tak to nezvládne. Jeho réžia je naozaj mizerná, nech točí čo točí. Film je len slabý priemer.. ako keď do úst naprší pár kvapiek. Je to voda, ale tá kyslá pachuť , tá sa zniesť nedá. A také sú Rothove filmy. V čase keď sme už zabudli na jeho trápny Hostel 2 (2007) a očakávame The Green Inferno, si to takto zase raz posere. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednoho večera si takhle sedí spořádaný otec rodiny a dokončuje práci, která nepočká. Když v tom zaťukají na jeho dveře dvě luxusní kočeny. Samozřejmě divák správně tuší, že by je neměl pouštět dovnitř. Jenže jsme jen dobráčtí chlapi, kteří prostě ženě nedokážou říct ne..... Závěrečná scéna v mých očích film notně povyšuje, přestože do té doby logika klepe spíše na dveře sousedům. Pohled na zdevastovaný interiér, když přijíždí rodina je notně výživný. O horor se rozhodně nejedná. 60% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Moderní variace na Smolíčka pacholíčka, kdy jezinky mají kalhotky proklatě nízko... Víc film pro holky než pro kluky. Reeves je vysloveně špatně obsazený a trochu mimo svou komfortní zónu, ale ani trochu se mu nedivím, že na to kývnul. Zato dvě slečny v nouzi válí. Rothův zatím nejkoukatelnější film. P.S: Nahota ve filmu je neškodná, je to spíš o destrukci než o sexu. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie prebiehalo v Čile. (m.a.t.o.)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama