Reklama

Reklama

Kmeny


Hooligans (E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje druhý odvysílaný díl Hooligans. Kmen organizovaných radikálních fanoušků, který k fotbalu patří odjakživa. Jedni se bijí za svůj klub na hřišti, druzí pak v hledišti nebo na předem domluveném místě mimo stadion, kde si s chutí užívají svůj tzv. "třetí poločas". Spojuje je stejná vášeň: hrdost na klubové barvy, hájení tradice a kamarádství. Vazby na ostatní členy kmene bývají tak silné, že společně sdílejí jak radost z vítězství, tak i průšvihy. Projekt Kmeny vznikl v koprodukci studia Yinachi a České televize, partnery projektu jsou městské projekty BU2R a Jägermeister. Díl Hooligans odvysílá Česká televize, ke zhlédnutí bude také na kmeny.tv. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (105)

geklon

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hooligans je životní styl, má svoje pravidla a svoje zásady. Znám chulgány, kteří čtou Nietzsche i Bibli, znám fotbalový fanošky, kteří jsou vegani, kteří dobrovolničí v duchoďácích. Tohle je totální výsměch a pokud někdo odsoudí tuhle komunitu, jen na základě 26 minuté píčoviny, bez hloubky, je mi ho líto. Tohle nejsou žádný kmeny. Tohle je osobní vyřizování účtů. Ostuda. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet. Pan režisér ví o hooligans asi tolik jako já o pletení, jinak by nemohl natočit tuhle sračku. A ty ovce co v tom dokumentu vystupovali a souhlasili s natáčením si udělali ostudu nejvíc sami sobě. Prostě trapnost jak v hledišti, tak na hřišti, to je podvodník Paclík a jeho celý plzeňský fotbalový okolí. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci zdravého rozumu jsem to ani nedokukal.. Volek si na začátku dal atmosférickyuměleckou chvilku aby předvedl, že umí zachytit hezký obraz a že není jeho vina, že se vám bude chtít z dalšího obsahu už jen a jen zvracet. Zatím (z toho co jsem viděl) první díl kmenů který opravdu vypovídá o dané subkultuře.. a výpověď je to vyčerpávající.. Osobně bych tady snad ani nic víc než tupost, mentální zaostalost, extrémní vulgárnost a nechutnost nečekal.. vejškrabek z absolutního dna žabích sraček..... Jako záznam je to dobrý a Volek zaslouží minimálně 4 stárs, že to ustál a hned první den s děsem v očích neutekl na psychiatrickou pohotovost.. Ten obsah je ale tak silná káva, že prostě reálně nemůžu hodnotit víc než jednou rudou... K tomu by mělo být varování ministerstva zdravotnictví jak na cigárkrabkách. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oh, komon, tohle má s hooligans společného asi tolik, co kávová lžička se chemickými zbraněmi totálního nasazení, velká část zde představených je sice směsice skalních fanoušků, ale vožralej pitralon (ono hovado, co předzpívává onu dementní písničku a vypadá jako zcela zchlastalá troska, kterou nejspíš i sám je) rozhodně není členem toho nejtvrdšího jádra, to jsou jiní hoši (ovšem pozor, rozhodně ne lepší). Takže, když dokument selhává i v tom, že nedokáže proniknout do dané subkultury, neznačí to nic dobrého, stejně tak je nevhodný způsob dokumentování, kdy zoufale chybí nějaký komentář z venčí. Nebo komentář alespoň někoho, kdo zvládl střední školu...? ......... Tak jako tak, Plzeň, kurva! ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady jsem se dobře pobavil.....to snad nemohlo být myšleno vážně. Rekonstrukce zájezdu na tuzemáku přežívajících ošetřovatelů skotu z Horní Dolní do hlavního města podívat se prvně v životě na orloj, z které vyplívá asi tolik, že hooligans je ten, komu není hloupé před školou povinnými dětmi hulákat "mrdáme starý baby do špinavejch prdelí". Jako druhý chod tu máme minutu slávy 30 kilového bitkaře, který jako jediný dorazí na domluvený "třetí poločas" s bandou natěšenejch hovádek (jejich road-movie k domluvenému místu jsem měli předtím tu čest sledovat ). A aby bylo úplně každému jasno, že jsme se opravu dostali na území těch nejradikálnějších z radikálních, tak na závěr několik záběrů domluvených fightů, dle mého názoru stažených z youtube. Zajímal by mne fundovaný názor skutečných fotbalových rváčů, ale za mne dobrý Slunce,seno,hooligans :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama