Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (302)

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený a nadprůměrný animák ale na konci jsem měl takový pocit, že se z toho námětu Mimi Šéfa dalo vydolovat malinko víc. Rozhodně jsem se ale v kině bavil a některé gagy byly fakt povedené. Hvězdičku navíc musím dát za ten moc příjemný a povedený soundtrack Hanse Zimmera. Příjemná podívaná! Sorry jako ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak stratíte pozornosť rodičov kvôli novému potomkovi je to vždy smutné ale čo ak ten malý je tajný agent na tajnej misií? Prevedenie: V mojich očiach sa DreamWorks ťažko vyrovnáva spevavým Disneyovkám ale toto nebolo až tak zlé. Dalo sa na tom celkom dobre pobaviť a malo to jasnú dejovú linku, kde bolo dopredu predurčené kto je dobrý a kto je zlý. Pocity: Deťom sa to páčilo a kto som ja aby som im v tom protirečil. Ale v podstate sa jedná o tuctovku s pár zaujímavými nápadmi a svižne odsýpajúcim príbehom. Najviac ma bavila skupinka malých záškodníkov. Príbeh: Rozprávka o dospelom bábätku, ktorá ničím nenadchne ale ani neurazí. 69% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdami som si bol celkom istý, len potom trvalo deň, kým som sa dostal sem, a ono celé komplet vyšumelo. 24 hodín a nepamätám si snáď žiadny vtip, akurát mi dokola leze po rozume meno "obertučný mimišéf." Prvý dojem super, navyše je to tak nejak zvláštne antivýchovné, zacielené na menšie deti a pritom plné dospeláckych narážiek a vtipov, že niektoré nepochopil ani tuna moj dementný tridsaťročný kamarát T.M. 70% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k ostatním animákům byl Baby Boss minimálně vtipnej. A to od toho vlastně nic jinýho krom animace ani nečekám. Na druhou stranu děti ho pochopit nemůžou, takže je to rozdělený tak půl na půl. Ale já jako dospělejší jedinec z toho nijak nadšenej nejsem a to že mě animáče kolikrát dokážou mile překvapit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $174,567,411Tržby Celosvetovo $496,367,944Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Už trošku prevarené. Veľké animačné spoločnosti akoby už stratili dobré témy a nápaditosť a už len viac menej recyklujú. Ono je fajn sa pár krát zasmiať na praštených scénkach, animácia fajn, aj tá uletenosť ale ako celok to veru nedostane do kolien. /60%/ ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Film vstúpil do amerických kín v posledný májový deň, a teda v rovnaký dátum premiéry ako 17 rokov pred ním iná snímka spoločnosti DreamWorks The Road to El Dorado (2000). (LuiCJ)
  • Tvorcovia filmu pracovali v kalifornských animačných štúdiách Universal City a Glendale. (MikaelSVK)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama