Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)
  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)
  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)
  • Tvorcovia filmu pracovali v kalifornských animačných štúdiách Universal City a Glendale. (MikaelSVK)
  • Film vstúpil do amerických kín v posledný májový deň, a teda v rovnaký dátum premiéry ako 17 rokov pred ním iná snímka spoločnosti DreamWorks The Road to El Dorado (2000). (LuiCJ)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama