Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi očekávaný horor s vynikajícím trailerem je nakonec poměrně mdlý a nevýrazný. Dá se kochat krásnou přírodou, zajímavými pastmi, krásnou maskou záporáka, odvážným a sympatickým hlavním hrdinou, ale hororového toho příliš nenabídne, vraždy jsou celkem vynalézavé, ale málo krvavé a šokující, spíše je to taková dobrodružná "sranda". Na Belgii určitě solidní výkon, ale zarytým fanouškům se Welp příliš neodvděčí. 2* si tak krásně natočený horor nezaslouží a na 4* je však málo důsledný ve vraždách. 65% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad se skautským táborem uprostřed lesa. Hlavné za prostředí určitě palec nahoru. Bohužel k postavám (dětským i dospělým) jsem si nenašel skoro žádný pozitivní vztah a proto mi byli všichni tak nějak ukradení a to je chyba. Stejně tak záporné postavy byly dost divné. Asi bych si dovedl představit jiné zlo, ať už démonické nebo něco naopak reálného. Ač se tvůrci snaží a je vidět, že s kamerou, střihem i zvukem umí skvěle pracovat, tak měli podle mě zkusit napasovat na stejné prostředí se skautama jiný hororový příběh. 55% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pedofilní vedoucí, „spadl“ pod vlak jedoucí, pojďme skauti pro líh, spálíme ho v polích… Tato zápletka by mi přišla asi atraktivnější, protože těm, co mají něco nakoukáno, nemá junácká vybíjená z valonských lesů moc co nabídnout. Snaha o originalitu v podobě jakéhosi řídícího střediska či charakteru nalíčených pastí se minula účinkem, v posledních 15 minutách může divák úspěšně předvídat každý další záběr. Krásné i děsivé lesy objektivem Karakatsanise? Kdykoliv si vyjedu za město, najdu je taky. Přesto si žádám crossover s Andersonovým Až vyjde měsíc a nechť se do toho Kai pořádně opře.. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Lesní slasher tak nějak připomínající otřesnou sérii Wrong Turn a trochu snad oldschoolové "campovské slashery" ... Do půlky je to fakt strašná otrava, navíc sem nepochopil, proč se tam mluví asi snad třemi jazyky a mělo to eng titulky, ale to už je detail. Co je dobrý, tak fajn lesní atmosféra a druhá poloviny s mrazivým závěrem. Pár docela vtipných a vydařených gore scén a lesních pastí potěší a jedna fakt rozesmála (padající klády ...). Nic extra, ale na ty 3* v rámci subžánru se to nakonec tak tak vydrápalo ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jééé, tohle se bude LD líbit! Minimálně tou krásnou přírodou. Díky Full HD obrazu musí být divák přímo fascinován tou širokou škálou odstínů zeleně, kterou neviděl snad ani při procházkách šumavských lesů. Kulervoucí ozvučení ho zase přenese do děje natolik silně, že uslyší prdět i pavouky. Dolby Atmos hadr! Ale teď vážně... Welp není úplně klasickým slasherem z táborského prostředí (náladou má spíše blíž k takovému Villmarku), ale to neznamená, že stojí za vyližprdel. Jen je třeba počítat s tím, že jsou tu mordováni hlavně dospěláci (docela průser, když vezmeme v potaz tu desetičlennou skupinu harantů), lesní pasti jsou v nejednom případě šílené (padající stromy) a závěr je postaven poněkud na hlavu. Ale hodit na to bobek; kouká se na něj fakticky dobře. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama