Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (185)

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně nechápu, jak někdo může říct, že tohle byla nudná, né-li nejhorší epizoda seriálu. Vztah Ellie a Riley byl úžasný a připomínal mi, když jsme si s kamarády užívali v hamley's v Praze na Laser Game. Nebylo zde žádné tiché místo, tak jako bylo třeba v epizodě 3. Celkově to "odcejpalo".A na závěr, už tak skvělé epizody, sice kratší, ale o to emotivnější rozhodnutí Ellie začít operovat a pomáhat Joelovi, aby nepřišla o dalšího blízkého, jako to bylo s Riley. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler alert: Explicitnost hry v hrané verzi nahradila komornost, a já si toho nemůžu nabažit. Celý díl je jedna velká holčičí paráda, která by krásně fungovala v jakémkoliv gender módu, protože vám najedou vzpomínky na vlastní rande, kdy se ošíváte, odhodláváte, až to nakonec přijde a vy se zatajeným dechem čekáte. A když coby divák dojdete k nevyhnutelnému, je konec. Poprvé mě od tvůrců mrzí, že nešli dál, že tu Elliinu bolest nechávají divákovi dozrát v hlavě, ale nepřenesou ji na něj komplet. Mohla to být nekompromisní minuta uragánu emocí, takhle jenom zoufám na propálenou příležitostí. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné díly, u kterých primitivní plebs píše, jaká to byla nuda, protože neměl tuny zombíků a akce, jsou právě tím nejlepším na celém seriálu. Třetí díl to nepřekoná. Ale budování světa, vztahů, emocí, to je to, co dělá ten příběh a seriál samotný výjimečným. Ale stejně si myslím, že nevyzrálí, mentálně zaostalí by neměli mít právo používat internet. ;-) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre vnimaveho a citliveho divaka ma epizoda, napriek absencii akcnosti a "sveta dospelych", co ponuknut. Ocenia hlavne ti, co hrali hru, pretoze cast dejovej linie odtial zapracovvali pomerne verne v tejto casti. Ti, ktori nie, to budu mozno vnimat len ako pubertalne blbnute mladych dievcat, ktore si konecne mohli povyrazit. Zaver fajn. Dovysvetlilo a doplnilo Ellie-inu osobnost, hlavny pribeh sa vsak posunul cca o 1-2hodiny realneho serialoveho casu. 70% Nadpriemer, avsak v porovnani so zvyskom epizod rozhodne menej atraktivne. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Kľúčenka kapitána Kwonga má vyryté logo červenej labky spoločnosti Naughty Dog, vývojárov videohry. (molcan2)
  • Ve 27. minutě, když se Riley (Storm Reid) a Ellie (Bella Ramsey) točí na kolotoči, můžeme v pozadí slyšet skladbu „Just like Heaven“ od anglické kapely The Cure, kterou do instrumentální podoby převedla kapela Rockabye Baby!. (Trajektt)
  • Na začátku epizody hraje píseň „All or None“ od Pearl Jam, během jízdy po eskalátoru hraje „Take On Me“ od a-ha a při tančení v maskách v obchoďáku „I Got You Babe“ od Etty James. (Duoscop)

Reklama

Reklama