foto

Cynthia Ann Summers

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Story of a Girl (TV film)
This Is Your Death
2016 The Real MVP: The Wanda Durant Story
2014 Feed the Gods
2013 Baby Sellers (TV film)
Vystrašený šepot (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
California Solo
Imaginary Friend (TV film)
The Movie Out Here
2011 Apollo 18
Honey 2
2010 Krásný chlapec
2009 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
The Farm (TV film)
2008 Svědkem zločinu
The American Mall (TV film)
2007 Boj
Nobody (TV film)
2006 Osudový dotek 2
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
Videovoyeur (TV film)
2001 Mimo sezónu (TV film)
2000 Frankie a Hazel (TV film)
Krysouni (TV film)
Letní bouře (TV film)
Prostředníci
Recept na úspěch (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
1999 Vražedné bratrstvo (TV film)
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Američtí draci
Cuori in campo (TV film)
1997 Správné styky (TV film)
1996 Bratři z divočiny (TV film)
Color Me Perfect (TV film)
Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Maska smrti
Mateřské instinkty
Smrti v patách (TV film)
Sweet Dreams (TV film)
1995 Hard Evidence
Nejasné okolnosti (TV film)
Psychopat
1994 Double Happiness
Power Play

TV seriály

2020 Kristy a její klub (TV seriál)
Tábor Moosehead, ahoj!, 2. část (E10)
Tábor Moosehead, ahoj!, 1. část (E09)
Kristy má velký den (E08)
další epizody (10)
Ledová archa (TV seriál)
Trable chodí vždycky nevhod (E06)
Spravedlnost nikdy nenastoupila (E05)
I bez svého tvůrce (E04)
další epizody (6)
Půjčovna masa (TV seriál)
Polámaní andělé (S02E08)
Nebezpečný experiment (S02E07)
Pohřběte mě za mrtva (S02E06)
další epizody (8)
2019 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The End (S03E07)
Penultimate Peril: Part 2 (S03E06)
Penultimate Peril: Part 1 (S03E05)
další epizody (7)
2018 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Austere Academy: Part 2 (S02E02)
The Austere Academy: Part 1 (S02E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #303: Burn That Sh*t to the Ground (S05E05)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
další epizody (6)
2016 UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
další epizody (10)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Tsunami: Part One (E09)
Reborn (E08)
další epizody (9)
2014 Intruders (TV seriál)
There Is No End (E08)
The Crossing Place (E07)
Bound (E06)
další epizody (8)
Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
Kill Switch (E21)
Endgame (E17)
další epizody (10)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Death's Door (E09)
Thanatos (E08)
Limbo (E07)
další epizody (8)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
Borderline (S02E11)
další epizody (13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt komika (S08E08)
Hrdina bez domova (S08E06)
Smrt v záři reflektorů (S07E12)
další epizody (8)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
Muž v balíku (S07E04)
Princezna v igelitu (S07E03)
další epizody (19)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Kostra v dodávce (S06E08)
Kráska v čokoládě (S06E07)
další epizody (21)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Šampion v oleji (S05E09)
Noha s hypotékou (S05E08)
další epizody (10)
Láska je Láska (TV seriál)
Loučím se, vaše (S06E08)
Láska v rytmu tance (S06E07)
Laktózová intolerance (S06E06)
další epizody (8)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lunární cyklus (S05E11)
Lesbická jízda (S05E10)
další epizody (11)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Literární předloha (S04E11)
Lesk a bída (S04E10)
další epizody (12)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Labutí píseň (S03E11)
Lásko moje sbohem (S03E10)
další epizody (12)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Leť, duše, leť (S02E12)
Láska a hrdost (S02E11)
další epizody (13)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Grains of Sand (S04E07)
The Collector (S04E02)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Lapák (S01E12)
Letní slavnost (S01E11)
další epizody (13)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Shadows (S03E11)
Instinct (S03E10)
další epizody (12)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunt (S02E16)
Zion (S02E12)
Playing God (S02E11)
další epizody (13)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Destiny (S01E13)
The House (S01E06)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Pod bodem mrazu (S01E05)
Rentgenové oči (S01E04)
další epizody (5)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 DayBreak (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Nilus the Sandman (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Láska je Láska (TV seriál)
Láska vítězí (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky