Reklama

Reklama

Povětří

Trailer 2

V blízké budoucnosti na Zemi neexistuje dýchatelný vzduch. Prakticky veškeré lidstvo vyhynulo. Ti, kteří byli vyvoleni, aby obnovili společnost, přežívají v kontrolovaném umělém spánku. Jedinou naději na záchranu lidské rasy střeží dva inženýři, kteří musí denně čelit nástrahám obsluhy podzemního zařízení i známkám postupujícího šílenství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

Ereniss 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je dost rozporuplné. Film v první půlce totálně o ničem a já si stihla v kuchyni pozametat, umýt nádobí a poskládat prádlo. V druhé půlce napětí trošku stouplo, ale stejně jsem se neubránila dojmu, že si tenhle film chce hrát na něco čím není. A rozhodně není skvělým postapo filmem. Na druhou stranu nebýt Reeduse, vypnu to už po té první půlce. On dodal tomu filmu aspoň trošku šťávy, ačkoliv hraje podobnýho "týpka" jako ve Walking Dead. Ve finále si on dokázal udržet můj zájem a já chtěla vědět jak to s ním vlastně dopadne. Dopadlo to jak to dopadlo, ale nakonec to vidím na tři hvězdy. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý lákal dvoma menami - Djimon Hounsou známy z veľkých AAA filmov (aj keď vedľajších úloh) a oproti nemu ikona Walking Dead série. Bohužiaľ strašne vidieť, že na nič okrem platov týchto dvoch hercov nezostalo. Tešil som sa aj na Davida Nykla, ktorého poznám ako skvelého českého vedca zo Stargate Atlantis, kde si človek v origináli medzi anglickými hercami skvelo užil, keď nadával v rodnom jazyku. :) ale všetko márne, to už aj v Atlantise mal väčšiu úlohu. Záver potešil, ale všetko, čo mu predchádzalo bola strašná nuda. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A já se s tím hodnocením rozšoupnu až na celý průměr. On je ten film sice strašně předvídatelný, a tak nějak i tušíte celkovou atmosféru, ale o to vlastně jde. A když tak nějak dostanete to, co film od začátku slibuje, je to přece jen splnění mise. Není trhák, není to skvělé, ale na ten průměr to hezky sáhne. Na to jsem docela spokojený. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Film jsem během koukání neposouval, což je známka toho, že jsem neumřel nudou. Dva chlapi se starají o funkčnost bývalého raketového sila, v němž jsou nyní uskladnění v hlubokém spánku poslední zbytky civilizace, nenahraditelní zástupci svých vědních oborů. Čeká se, až na povrchu, zničeném "atomovkami" bude pro život zase o něco přívětivěji. Nu a tihle dva spravují a opravují a hlídají a pak si jdou zas lehnout, aby po nějakých několika měsících zase všechno opravili a zkontrolovali znovu. A protože oni jediní dva jsou vzhůru, postupem času to vede k jedné takové epizodě, která všechno zamotá a oba se jistojistě přestanou nudit. --- Další z řady nijak velkorozpočtových konverzaček zasazených do konce toho všeho tam nahoře a řešících co bylo předtím, co bude potom a co má tohle všechno za smysl. Tady to sice ale i přes svoji poměrně jednoduchost v prostředí (ale nápady to místy poměrně dobré na tu komornost) dává smysl, není to trapné, pošahané a dementní a celkem dobře se to sleduje. Těch 90 minut je ale tak akorát. Jednohubka. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Normana Reeduse mám rád už od dob Pokrevních bratrů a druhého Bladea, ale sám film bohužel neutáhne, aspoň ne takový, kde sice rozjede zajímavý herecký part s docela sympatickým výkonem Džina Hušbaby, ale všechno kolem zůstane nevyužité až hamba.I když miluju postapo filmy, nemůžete mi sakra jen ukázat zničený město z dálky na 2 minuty, dát mi skvělý námět a nechat mě sledovat dva herce a jednu ženskou halucucanici jak chodí po krytu a po jedný nehodě se až přílíš přeafektovaně snaží jeden druhého zabít a všechno to navíc nevyústilo ani do nějakého pořádného finále.Námět za všechny peníze, ale pokud není film pilot k seriálu nebo nebude dvojka, nemá film Air žádný větší smysl a je to jen další z řady pokusů navázat na výtečný Divide.Zapomenutí hodné dílko, ale co vám uvízne jednoznačně v paměti je naprosto dokonalá a podmanivá hudba!Film 2* + 1* za hudbu.50%, ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama