foto

Darren Dolynski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Juggernaut
2015 Povětří
Povstání mrtvých: Strážní věž
Věčně mladá
12 Rounds 3: Lockdown
2014 Big Eyes
Godzilla
My Gal Sunday (TV film)
2012 Big Time Movie (TV film)
2011 Unesený detektiv (TV film)
Zabijácká hora (TV film)
2010 Smrt a život Charlieho St. Clouda
TRON: Legacy 3D

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Pangaea (S02E12)
Lovci duchů (TV seriál)
The Vessel (S11E14)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
The New Normal (S01E05)
The Illustrated Woman (S01E03)
UnREAL (TV seriál)
2014 The Killing (TV seriál)
Unraveling (S04E02)
2013 Arrow (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E19)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
V oblacích (S04E14)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Jantar (S03E05)
2009 Alice (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Lucifer Rising (S04E22)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Šepoty (S05E07)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace