Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Terapeut Diane doporučí, aby sobě a BoJackovi nastavila mantinely. Chybějící sýr způsobí konflikt mezi Toddem a princeznou Carolyn. (Netflix)

Recenze (8)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu odlehčenější epizoda po minulý (která mi zase dala na pár dní existenční krizi - no jo klasickej BoJack Horseman :D). Samozřejmě teda kromě konce, kterej byl kurva drsnej, hlavně když my sledující víme, jak to doopravdy bylo. To by mě teda zajímalo, jak se tohle vyřeší, pochybuju, že BoJackovi bude někdo věřit, protože tak už to bejvá. Hodnocení: 8/10 ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo crazy. Tolik věcí jen za jednu epizodu? Cítil jsem se jako že jsem zhlédl 2 epizody. No nic. Tahle epizoda se mi líbila kvůli její menší originalitě, jak vlastně kvůli příběhu někoho jiného se postavy změnili. Hlavně se mi líbil Flipi jako delfín co si neví rady. 9/10 ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody byly sice nejkreativnější, co se týče vizuálního zpracování, ale scénář je pořád na jedno brdo. V minulosti jsem se aspoň párkrát zasmál nebo se děj trochu někam posunul, ale tohle ze strany tvůrců vypadá jako snaha naplnit počet dílů v sérii, kvůli nedostatkům nápadů. ()

Reklama

Reklama