Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

BoJack se po malých krůčcích blíží vysvobození, když ho pobyt v léčebně donutí uznat chyby a začít je napravovat. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 6. série – 100% Ačkoliv mě tato série nebavila tolik, jako některé předešlé, musím dát kredit tam, kde si kredit zaslouží dát. Poslední série, i když musela být lehce uspěchaná, skončila skutečně v tom nejlepším. Tvůrci ze sebe vymáčkli scénáristické maximum. Zároveň také skončila tak, jak se od takového seriálu dalo očekávat - surově realisticky. Takové konce u seriálů nevídám moc často. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapitola končí. Kapitola 6. série. Jednoho seriálu. Jedné životní éry. Ke mně se BoJack dostal v podstatě teprve před dvěma lety. Jsou lidé, kteří ho sledují prakticky od začátku. Nedokážu se vcítit do jejich kůže. BoJack přinesl do mého života humor i naprostou filozofii něčeho existencionálně nadpozemského. Je to seriál, který neosloví každého. A i když někoho osloví, tak ne vždy to může být 100% věrnost. I přesto to byla neskutečná a nezapomenutelná jízda. Bylo to něco víc. Něco výjimečného. A je po všem. Dost divně, těžce a zvláštně se to popisuje a dělá se nad tím tečka. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack sa lúči. Keby to malo o jeden diel menej, rozbilo by ma to viacej. Ale aj ten epilóg bol milý. Málo seriálov vie podľa mňa skončiť s gráciou a s emóciou. Bojack je jeden z mála, ktorému sa to podarilo. Budú mi príbehy z Hollywoo - Hollywoob - Hollywoodu chýbať. Životná úloha pre Willa Arnetta a skvelá sonda do ľudskej duše. Bob- Waksberg deprimoval, tešil, poučoval a inšpiroval. Neviem či časom celý ten pocit nedozreje. Nestane sa niečím trvácnym. Niečom čo ma prinúti sa k tomu vrátiť a hľadať tam nuansy, aké som teraz nevidel. Lebo som presvedčený o tom, že tam sú. Každopádne som rád za túto skúsenosť. A držím palce BoJack. 6. séria - 80% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné zakončenie jedného z najkomplexnejších a najprepracovanejších seriálov televíznej histórie! Príbeh každej jednej postavy sa svojim spôsobom uzavrel (až na jedinú výnimku, pri ktorej to tak je asi najlepšie), pri čom sa v ňom geniálne poprepájali súčasné udalosti s tými z predošlých sérií... BoJack naposledy dokazuje, akým výnimočným seriálom v skutočnosti je - toľko životných právd som ešte nikdy v žiadnom filme alebo seriáli nevidel! Bude mi to neskutočne chýbať, všetky dobré veci však musia niekedy skončiť... Určite odporúčam všetkými desiatimi! Bola to ohromná jazda, tak ako aj život samotný... _____________ "It was nice while it lasted, right?" ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je konec. A to opravdu na vrcholu. Tvůrci i v poslední řadě ze sebe dostali maximum a celý seriál je zakončen jak jsme u BoJacka zvyklí. Realistický hořkosladký závěr, který musel uspokojit každého diváka. Budu vzpomínat jen v tom nejlepším, protože BoJack Horseman se řadí mezi smetánku televizní tvorby. 9/10 ()

Galerie (158)

Zajímavosti (5)

  • V čase 7:50 můžeme v pozadí vidět obraz vyobrazující kozu. Jedná se o referenci na autoportrét nizozemského malíře Vincenta van Gogha a zároveň o možnost, že v seriálovém světě nebyl malíř člověk, ale koza – Vincent van Goat. (Shizle)
  • V Bojackově pokoji se nachází kniha s názvem „Of Mice and other Mice“. Jedná se o referenci na knihu s názvem „Of Mice and Men“ od amerického spisovatele Johna Steinbecka. (Shizle)

Reklama

Reklama